Ματίνα Παγώνη για Γρηγόρη Πετράκο: «Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι»

Ματίνα Παγώνη για Γρηγόρη Πετράκο: «Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Πετράκο και τα όσα υποστηρίζει για τα εμβόλια και τον κορονοϊό.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του. Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός, εάν και προσπάθησαν πολλοί να γίνουν γιατροί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις! Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου –δημοκρατία έχουμε- κάνεις τις επιλογές σου, αλλά σταματάς εκεί. Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δε θα βγεις να λες πράγματα που είναι τελείως δικά σου, προσωπικά σου. Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε.

Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι. Υπάρχουν και κάποιοι γιατροί, 3-4 που λένε για τα εμβόλια. Και ένας έχει εμβολιαστεί. Υπάρχει ένα 7% αρνητών. Αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να πειστούν και δεν ασχολείσαι. Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα 25% που φοβούνται. Αυτοί οι άνθρωποι μια ερώτηση σου κάνουν: “Τι θα γίνει σε πέντε χρόνια; Αν πάθω κάτι;”. Τους λες “δε θα συμβεί τίποτα”. Η τεχνική του εμβολίου είναι τέτοια που δεν υπάρχει πρόβλημα σε πέντε χρόνια να έχεις κάτι. Κάναμε και εμείς λάθη στην ενημέρωση και στην αρχή κουνάγαμε το δάχτυλο. Σε δυο χρόνια πανδημίας έχουν γίνει λάθη, δεν είμαστε τέλειοι όλοι. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε», είπε η Ματίνα Παγώνη αναφερόμενη στον τραγουδιστή.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ματίνα Παγώνη τόνισε: «Εμένα μου αρέσει το χιούμορ γενικά. Μου άρεσε πάρα πολύ όταν είδα και τον Τάκη Ζαχαράτο και μετά είδα τον Μάρκο Σεφερλή. Έκανα τις παρατηρήσεις μου, πού με έκαναν καλά και πού δεν με έκαναν, έκαναν μερικές βελτιώσεις και το πέτυχαν. Μάλιστα, στον Ζαχαράτο πήγα δύο φορές. Ο άντρας μου δεν ασχολείται με αυτά. Δεν πήγαμε μαζί στον Ζαχαράτο. Την μία φορά πήγαμε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη».