Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του γιου μου χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος»

Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του γιου μου χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη και ο Άρης Σοϊλέδης με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον μπαμπά του γιου της, που έγινε ενώ ήταν έγκυος, αλλά και στον τωρινό της σύζυγο Δημήτρη Κατριβέση.

Μαριάντα, εσύ πώς διαχειρίστηκες τον χωρισμό σου από τον μπαμπά του γιου σου, Νέστορα Φωτιάδη, πριν ακολουθήσει ο γάμος σου με τον Δημήτρη Κατριβέση;

Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος. Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Έτσι ήταν και αυτός. Πάντα υπάρχει εγωισμός και πικρία. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τους γονείς μου, οι οποίοι με στήριξαν πάρα πολύ. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ηρεμία. Υπήρχε και το παιδί, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα και όλους. Με τον πρώην σύντροφό μου είμαστε πλέον πολύ καλά και εκείνος έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι.

Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου. Φυσικά, ο Νικόλας «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο το γεγονός πως μεγαλώνει σαν να έχει δύο μπαμπάδες. Του δίνουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν του παίρνει ο ένας το PlayStation, όταν θα βρεθεί με τον άλλο, θα το ζητήσει από εκείνον. Η σχέση του Δημήτρη με τον γιο μου είναι εξαιρετική, μάλιστα έχουν την ίδια τρέλα στο να δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Να καταλάβεις, πριν από χρόνια, λόγω της δουλειάς του Δημήτρη που είναι σεφ, ζήσαμε στο Μεξικό ένα εξάμηνο πριν ξεκινήσει ο Νικόλας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν ο σύζυγός μου μας είχε φτιάξει χαβιάρι από μυρμήγκια!