Μαγική πρεμιέρα & sold out διήμερο για Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Κακοσαίο στην Ακτή Πειραιώς

Μαγική πρεμιέρα & sold out διήμερο για Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Κακοσαίο στην Ακτή Πειραιώς

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην ανακαινισμένη Ακτή Πειραιώς έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο!

Για μία ακόμη φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, κάνοντας μια νέα πρόταση, ξεκινώντας στις 22:30 και καλωσορίζοντας η ίδια τον κόσμο στο μαγικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η Νατάσα της καρδιάς μας, η μεγαλύτερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με τα τραγούδια της που έχουν περάσει το dna μας, έδωσε το σύνθημα νωρίς στην σκηνή της Ακτής και οι πρώτες νότες από το «Φεγγάρι» πλημύρισαν τον κατάμεστο χώρο και τις καρδιές του κοινού της Αθήνας, που ήταν εκεί για να την αποθεώσει, στο καινούργιο της σπίτι!

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Γιώργος Κακοσαίος η νέα δύναμη στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, που ήρθε για να μείνει και να γράψει τη δική του ιστορία, κάτι που φάνηκε από την αποδοχή του κόσμου που τον καταχειροκρότησε!

Η Νασάσα και Γιώργος μοιράζονται για 4 ολόκληρες ώρες το stage της πλήρως ανανεωμένης Ακτής Περαιώς σ΄ ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ερωτευτούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, όπως παλιά!

Ήταν μοναδική η στιγμή που ο «πατέρας» Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τη Νατάσα και τον Γιώργο ενώ στην μεγάλη πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της φίλος ο Πέτρος Ιακωβίδης που ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί της.

Εκεί ήταν και ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες που θα «γειτονεύουν» αφού θα εμφανίζονται στο διπλανό Έναστρον.

Τα σκηνικά και η σκηνοθεσία διά χειρός του Κωνσταντίνου Ρήγου για μία ακόμη φορά κάνουν τη διαφορά.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το Χειμώνα η Ακτή Πειραιώς θα γίνει το αγαπημένο στέκι της νυχτερινής Αθήνας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο στο πλευρό της να πρωταγωνιστούν σε ότι θ΄αγαπήσουμε περισσότερο!

Βρείτε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα social

INSTAGRAM: natasatheodoridou
FACEBOOK: Natasa Theodoridou
TiK ToK: natasa_theodoridou

Βρείτε τον Γιώργο Κακοσαίο στα social

INSTAGRAM: giorgos_kakosaios
TiK ToK: giorgoskakosaios

Βρείτε την Ακτή Πειραιώς στα social

INSTAGRAM: akti_pireos
FACEBOOK: Ακτή Πειραιώς-Akti Pireos
TiK ToK: aktipireos