Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 16.00

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 37 ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Το baby shower που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο επηρεάζει ψυχολογικά τις πέντε αδελφές στο θέμα της μητρότητας. Η Carla αρχίζει να αναζητά εναλλακτικές λύσεις για να μείνει έγκυος ως ανύπαντρη μητέρα. Η Lucia ενοχλείται από το όλο θέμα. Η Flor λέει στον Dany ότι θα ήθελε να κάνουν μωρό. Η Miranda γίνεται νευρική. Τελικά το baby shower ακυρώνεται αφού σπάνε τα νερά της εγκύου στο ξενοδοχείο! Ο Mariano, η Lucia και η Carla τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Mariano μπαίνει στο δωμάτιο. Η Lucia ζηλεύει πολύ την όλη κατάσταση. Η Carla συναντά τον Sebastian, ο οποίος πήγε να την επισκεφτεί στο ξενοδοχείο και μπερδεύεται, πιστεύοντας ότι το baby shower είναι για εκείνη. Η Lucía γίνεται λίγο ποιο ευαίσθητη μετά τη γέννηση του μωρού και αυτό την φέρνει πιο κοντά στο Mariano. Η Virginia επισκέπτεται τον Javo στο μπαρ όπου εργάζεται. Ο Ignacio συναντά την Amanda και της δίνει μια επιστολή που έγραψε στον Javo αντιγράφοντας τη γραφή της Virginia. Η επιστολή λέει ότι η Virginia δεν θέλει να τον δει πια. Ο Ignacio καίει το αρχικό γράμμα που έγραψε η Virginia και το οποίο ο Javo δεν θα μπορέσει να δει.

Η Amanda και ο Ignacio ξεκινούν το σχέδιο για να διαλύσουν τη σχέση τους για πάντα. Ο Javo διαβάζει την επιστολή και πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να βρει τη Virginia. Ο Javo φεύγει, πληγωμένος. Η Flor συνειδητοποιεί ότι όλα είναι σχέδιο της Amanda και του Ignacio. Η Virginia δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό. Εν τω μεταξύ, η Amanda, ως μέρος του σχεδίου λέει στον Javo ότι είναι έγκυος. Ο Javo συγκλονίζεται από τα νέα και της υπόσχεται ότι θα αναλάβει την ευθύνη. Η Virginia πηγαίνει να μιλήσει στον Javo για να δηλώσει την αγάπη της και η Javo την διακόπτει για να της πει ότι η Amanda είναι έγκυος. Η Miranda ανησυχεί γιατί έχει καθυστέρηση και αποφασίζει να κάνει τεστ.

Επεισόδιο 38 Ο ΠΡΩΗΝ

Όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Amanda, η Virginia αποφασίζει να τερματίσει τη σχέση της με τον Javo. Εκείνος της υπόσχεται ότι δεν αλλάζει κάτι με την εγκυμοσύνη και αυτό την ενοχλεί ακόμα περισσότερο. Η Virginia ομολογεί στην Flor ότι δεν έχει κάνει σεξ με τον Ignacio όλο αυτό το διάστημα. Ο Manuel λέει στη Miranda να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης και της υπόσχεται ότι θα σταθεί δίπλα της είτε είναι ο πατέρας είτε όχι. Εκείνη του λέει ψέματα ότι έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Ο πρώην σύζυγος της Lucía γράφει μια κακή κριτική για το ξενοδοχείο, γεγονός που προκαλεί πολλές ακυρώσεις. Όταν η Lucía τον αντιμετωπίζει, ο Ezequiel ισχυρίζεται ότι συνεργάτης του έγραψε την κριτική και όχι εκείνος! Όταν ο Mariano φτάνει στο διαμέρισμά της εκείνη διώχνει τον πρώην της και δεν το αποκαλύπτει. Ο Mariano μαθαίνει το γεγονός και θυμώνει επειδή του είπε ψέματα. Η Flor τα πάει καλά στην οντισιόν για την σαπουνόπερα ενώ ο Jazmín την βοηθά και τη συνοδεύει στα γυρίσματα. Η Carla τηλεφωνεί στον Javo και τον παρακαλεί να επιστρέψει σε εκείνη.

Ο Dany πηγαίνει στα γυρίσματα της σαπουνόπερας για να δει τη Flor. Όλα πηγαίνουν τέλεια, και αυτό τους φέρνει πιο κοντά, προς απογοήτευση του Jazmín. Η Carla συναντά τη Nadia και τον Sebastian στον δρόμο. Αγοράζουν μια νέα τηλεόραση για το διαμέρισμά τους. Η Nadia στήνει ψεύτικο καβγά  για να κάνει την Carla να νιώσει άσχημα. Ο Javo προσπαθεί να επιστρέψει στη δουλειά του στο ξενοδοχείο για να βρίσκεται κοντά στη Virginia γεγονός που θα προκαλέσει πρόβλημα στον Javo και σε εκείνη.

Επεισόδιο 39 ΠΡΩΤΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΗ

Οι αδελφές έχουν μια σημαντική φωτογράφιση στο ξενοδοχείο για μια συνέντευξη που ο πρώην σύζυγος της Lucía, Ezequiel, θα δημοσιεύει προκειμένου να προωθήσει το ξενοδοχείο. Ο Mariano είναι ακόμα θυμωμένος με τη Lucia. Η Virginia αισθάνεται απογοητευμένη που ανακάλυψε ότι ο Javo κοιμήθηκε με την Amanda και αισθάνεται πολύ άβολα τώρα που εκείνος έχει επιστρέψει. Ο Javo είναι πρόθυμος να κάνει ό, τι χρειάζεται για να είναι μαζί της, αλλά η Virginia θα κρατήσει απόσταση.

Ο Ignacio κατάφερε να κανονίσει μια συνάντηση μεταξύ της Miranda και του Augusto. Ο Sebastian πηγαίενι να δει την Carla και της δείχνει ότι έχει εκδοθεί περιοριστική εντολή για να την κρατήσει μακριά από τη Nadia. Η Carla είναι συντετριμμένη. Ο Federico την παρηγορεί για άλλη μια φορά. Η συνέντευξη και η φωτογράφιση έχουν μεγάλη επιτυχία. Ο Ignacio με τον Javo, τον Manuel και τον Mariano κανονίζουν να βρεθούν στο μπαρ. Ο Ignacio στέλνει τη Miranda και τον Augusto στο ίδιο μέρος.

Η Miranda αποφασίζει να φύγει και ο Manuel καβγαδίζει με τον Augusto. Ο Manuel, ο Mariano και ο Javo καταλήγουν στη φυλακή. Εκεί συνειδητοποιούν ότι ο Ignacio τους είχε στήσει παγίδα. Εκείνο το βράδυ, προβάλλονται οι σκηνές που είχε παίξει η Flor για την σαπουνόπερα. Είναι πολύ ενθουσιασμένη γι ‘αυτό και ζητά από όλους να την παρακολουθήσουν στη πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Είναι πραγματικά πολύ καλή και όλοι χαίρονται  για αυτήν!

Επεισόδιο 40 Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Ο Manuel, ο Mariano και ο Javo απελευθερώνονται μετά τη νύχτα τους στη φυλακή. Ο Manuel πηγαίνει στο σπίτι του Ignacio για να τον αντιμετωπίσει. Η Virginia ακούει από τον Javo ότι συνελήφθησαν για να υπερασπιστούν τη Miranda. Ο Javo της λέει ξανά ότι η εγκυμοσύνη της Amanda δεν αλλάζει τα συναισθήματά του για αυτήν. Η Amanda δείχνει στον Javo ένα ψεύτικο υπερηχογράφημα του μωρού. Το βλέπει και η Virginia.

Ο Ignacio προσκαλεί τη Virginia να πάνε ένα ταξίδι μαζί. Η Virginia δέχεται και αυτό τον κάνει ευτυχισμένο. Ο Dany ζηλεύει όταν βλέπει τη Flor να φιλά έναν άλλο ηθοποιό. Η εταιρεία παραγωγής ζητά από τη Flor να συνεχίσει τα γυρίσματα όπου θα πρέπει να κάνει μια σκηνή σεξ . Το κρύβει από τον Dany και ζητά από τον Leo να τη βοηθήσει να μάθει τα λόγια της. Ο Dany τους ακούει και καταλαβαίνει άλλα πράγματα. Η Flor αποφασίζει να του πει την αλήθεια και ο εκείνος δείχνει κατανόηση. Μια ομάδα παικτών ράγκμπι μένει στο ξενοδοχείο. Είναι φίλοι με τον Federico, ο οποίος νιώθει μειονεκτικά μπροστά στη Lucía.

Η Carla τον συμπονά και καταλήγουν να πίνουν ποτό και να μιλούν για τις αποτυχίες τους. Ο Mariano πηγαίνει τη Lucia σε ένα εστιατόριο για πίτσα και χαράζει μια καρδιά με τα ονόματά τους στο τραπέζι. Η Lucia τον αποκαλεί γοητευτικό και παρασύρεται από τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Ο Manuel ζητά από τη Miranda να αποσύρει τη δίκη της. Εκείνη όμως αρνείται. Τότε της προτείνει να φύγουν μαζί σε μία άλλη χώρα και να κάνουν μια νέα αρχή. Εκείνη κολακεύεται αλλά απορρίπτει την πρότασή του.

Επεισόδιο 41 ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

Μια σύμβαση ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων φέρνει τη Virginia και τον Javo για άλλη μια φορά πιο κοντά. Η Carla ενημερώνει ότι δεν θα είναι σε θέση να παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω της διαταγής περιορισμού που εκδόθηκε εναντίον της και η Virginia θα δεχτεί να την αντικαταστήσει. Ο Javo πηγαίνει μαζί της. Ένα πρόβλημα με την παροχή φυσικού αερίου θα αφήσει το ξενοδοχείο χωρίς σύστημα θέρμανσης και θα προκαλέσει επίσης προβλήματα στην κουζίνα.

Η Lucia είναι άρρωστη. Ο Mariano τη φροντίζει, αλλά εκείνη νιώθει άβολα. Η Flor πρέπει να γυρίσει τις πρώτες σκηνές σεξ, αλλά βρίσκει όλη την κατάσταση αηδιαστική. Ο πατέρας του Dany εισάγεται στο νοσοκομείο, αλλά ο Dany δεν θέλει η Flor να πάει μαζί του στο νοσοκομείο. Η Flor είναι πολύ λυπημένη. Η Carla είναι εξοργισμένη με τη Nadia που ζήτησε περιοριστικά μέτρα. Εκείνη και ο Sebastian καβγαδίζουν ενώ ο Federico παίρνει το μέρος της.

Η Virginia και ο Javo καταλήγουν να κρύβονται μέσα σε μια ντουλάπα όταν ακολουθούν τη Miranda, η οποία έχει φύγει από το ξενοδοχείο με έναν μυστηριώδη άντρα. Το να περνάνε τόσο χρόνο μαζί και να είσαι τόσο κοντά, δυσκολεύει την κατάσταση. Ο Manuel και ο Mariano θα προσπαθήσουν να σώσουν τη Miranda. Οι πραγματικές προθέσεις του Ignacio ενδέχεται να αποκαλυφθούν σύντομα.