Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη σειρά Loki

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη σειρά Loki

Το Loki είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα νέα projects της Marvel και αναμένεται στο Disney+ την ερχόμενη άνοιξη.

Ο Tom Hiddleston επιστρέφει στο ρόλο που τον γνωρίσαμε στις ταινίες του MCU και σε μία από τις πιο ιντριγκαδόρικες φιγούρες στην ιστορία τόσο των κόμικ όσο και του κινηματογράφου που σχετίζεται με αυτά.

Πολλοί θυμούνται πως ο Loki πέθανε στο Avengers: Infinity War αλλά επίσης θα είχαν προσέξει πως στα παράλληλα χρονοδιαγράμματα του Avengers: Endgame πέφτει στα χέρια του το Tesseract. Πιθανότατα αυτό τον οδηγεί στο σύμπαν που τον βλέπουμε στη νέα mini series, για την οποία κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Στην πρώτη, μεγάλη εικόνα που έχουμε για τη σειρά βλέπουμε τον αδερφό του Thor να συζητά αρχικά με τον μυστηριώδη χαρακτήρα Mobius M. Mobius του Owen Wilson, ο οποίος του μιλά για μία οργάνωση που ονομάζεται TVA.

Έπειτα, το γενικότερο περιβάλλον της σειράς είναι ένας τουλάχιστον παράξενος κόσμος ενώ το ύφος μοιάζει να δανείζεται στοιχεία από το Inception, το Joker και το Mission: Impossible. Κάτι που συνδυαστικά με τα όσα εμπεριέχονται στο σύμπαν της Marvel δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες.

Εκτός από τους προαναφερθέντες Hiddleston και Wilson, στο Loki πρωταγωνιστούν ακόμη οι Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Sasha Lane και Gugu Mbatha-Raw.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Kate Herron (Sex Education, Daybreak).

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2021.