Kitchen Lab με τον Άκη Πετρετζίκη: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Kitchen Lab με τον Άκη Πετρετζίκη: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«Kitchen Lab»

Σάββατο 02 & Κυριακή 03 Ιουλίου, στις 16:40

Συνταγές που… «ζωγραφίζουν» προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 02 & την Κυριακή 03 Ιουλίου,  στις 16:40.

Για ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού «ζωγραφίζει»  μια μαργαρίτα μέσα από ένα ψωμί, φτιάχνοντας το πιο αφράτο και νόστιμο ψωμί μαργαρίτα. Για κυρίως πιάτο ετοιμάζει ένα φαγητό που μπορείτε πολύ εύκολα να σερβίρετε σε ένα μεσημεριανό τραπέζι του Σαββατοκύριακου για την οικογένεια και τους φίλους σας, ένα country style, νόστιμο, χρωματιστό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ένα μεσογειακό κοτόπουλο στη λαδόκολλα. Για γλυκό, ο Άκης προτείνει κάτι που μπορείτε να φτιάχνετε όλον τον χρόνο, κάθε φορά που κάποιος αγαπημένος σας έχει γενέθλια, αφού μας δείχνει τη συνταγή για την πιο νόστιμη τούρτα γενεθλίων!

Την Κυριακή 03 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, με ανάλαφρες συνταγές όμως δεν στερούνται σε γεύση.

Πρώτη συνταγή της Κυριακής είναι μια σαλάτα κηπουρού που θα σας αρέσει πολύ, θα σας βάλει στο mood του «προσέχω» και φτιάχνεται πανεύκολα, συνδυάζοντας με τέλειο τρόπο πολύ ωραία λαχανικά που δίνουν στη σαλάτα τέλεια και χρωματιστή εμφάνιση. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων, τον μουσακά, ένα φαγητό όνειρο που εκείνος το κάνει στην πιο light εκδοχή του, για να συνδυάσει μέγιστη απόλαυση με… οικονομία θερμίδων. Για επιδόρπιο προτείνει ένα καλοκαιρινό γλυκό με φράουλες σε μια συνταγή που συνδυάζει ανάλαφρη υφή, λαχταριστή εμφάνιση αλλά και γεύση σε ένα και μόνο μπολάκι και σερβίρει με ζάχαρη άχνη και δυόσμο.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40