Κάτι Ξαναψήνεται: Νέος χρόνος, νέες μαγειρικές συγκινήσεις

Κάτι Ξαναψήνεται: Νέος χρόνος, νέες μαγειρικές συγκινήσεις

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”
ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Νέος χρόνος, νέες μαγειρικές συγκινήσεις, ολοκαίνουργια επεισόδια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται στο “Κάτι Ξαναψήνεται” πέντε νέες διαφορετικές προσωπικότητες που καλούνται να ξεδιπλώσουν τους χαρακτήρες τους και φυσικά να μαγειρέψουν όμορφα και γευστικά πιάτα.

Η μαγειρική εβδομάδα βρίσκει σήμερα στην κουζίνα του σπιτιού της την Ευαγγελία. Είναι φοιτήτρια θεατρικών σπουδών και η μικρότερη της παρέας. Η σχέση της με τη μαγειρική δεν είναι και ιδιαίτερα καλή, αλλά ακολουθεί πιστά τις συνταγές της μαμάς της. Το τραπέζι στρώνεται και η αμηχανία των καλεσμένων είναι έκδηλη, καθώς όλοι προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά. Η Στέλλα βρίσκει το μενού καταπληκτικό, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους υπολοίπους.

Τρίτη 4/1 είναι η σειρά του Κώστα να υποδεχτεί τους καλεσμένους του. Ο πάγος έχει σπάσει μεταξύ τους, μόνο που το μενού του Κώστα προκαλεί πολλά ερωτήματα. Το ορεκτικό είναι σε αρκετά μεγάλη ποσότητα και θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με κυρίως. Το γλυκό, οι περισσότεροι δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ και απ’ ότι φαίνεται δεν θα το έτρωγαν ξανά. Η Στέλλα όμως για ακόμα ένα βράδυ βρίσκει τα πιάτα του οικοδεσπότη υπέροχα.

Τετάρτη 5/1 και ο Μιχάλης έχει την τιμητική του. Το μενού του είναι αρκετά ιδιαίτερο. Η Στέλλα και ο Κώστας δεν δείχνουν τόσο χαλαροί όσο τις προηγούμενες μέρες και μοιάζουν ιδιαίτερα απαιτητικοί με τα πιάτα του. Δεν τους αρέσουν αρκετά πράγματα. Οι υπόλοιποι εύχονται απλά να κλείσει η βραδιά χωρίς εντάσεις.

Την Πέμπτη 6/1, ο Μιχάλης παίρνει τη σκυτάλη στη μαγειρική. Έχει αρκετό άγχος και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Μια αστοχία όμως, δεν περνά απαρατήρητη από τον Κώστα, κάτι που κάνει τους υπολοίπους να αναρωτιούνται εάν υπάρχει κάποια στρατηγική.

Παρασκευή 7/1 και η αγωνία κορυφώνεται. Η Στέλλα, θέλει μέσα από το μενού της να “εκπαιδεύσει” την υπόλοιπη παρέα και να της μάθει να τρώει υγιεινά και χωρίς κρέας. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα είχε υπολογίσει και οι καλεσμένοι της είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι. Ο Κώστας είναι αρκετά εκνευρισμένος κάτι που φαίνεται από τις αντιδράσεις του.

Ποιος θα είναι άραγε ο νικητής αυτής της εβδομάδας;

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”
Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17.05, στον ΣΚΑΪ

Instagram / Facebook /Twitter