Κατάκτηση κορφής για το Mega με την μετάδοση του τελιού του UEFA Champions League

Κατάκτηση κορφής για το Mega με την μετάδοση του τελιού του UEFA Champions League

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MEGA

ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης με τη ζωντανή μετάδοση του φαντασμαγορικού τελικού του UEFA Champions League το Σάββατο 28 Μαΐου.

H κορυφαία ποδοσφαιρική μάχη Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε εντυπωσιακή τηλεθέαση με ποσοστό 40,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 37,6% στο γενικό σύνολο καθηλώνοντας κατά μέσο όρο 1.385.174 τηλεθεατές και την κάλυψη να φτάνει τους 2.020.182 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικά κοινά, η μετάδοση έφτασε το ποσοστό 55,4%.

Η σαρωτική επικράτηση του τελικού του UEFA Champions League, το βράδυ του Σαββάτου, δεν άφησε περιθώρια στον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στη ζώνη μετάδοσης του αγώνα, η διαφορά του MEGA από το κανάλι που ακολούθησε στον πίνακα κατάταξης καταγράφηκε στις 31,7 μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54 και στις 27,6 μονάδες στο σύνολο του κοινού. 

To MEGA σημείωσε ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης με τη μετάδοση του τελικού της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η περιγραφή του αγώνα, οι PreGame και PostGame εκπομπές από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του MEGA επιβραβεύτηκαν με το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης -στη ζώνη μετάδοσης του αγώνα- από την έναρξη του σταθμού.