Καλύτερα δε γίνεται: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και την ημερομηνία της πρεμιέρας

Καλύτερα δε γίνεται: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και την ημερομηνία της πρεμιέρας

«Καλύτερα δε γίνεται!» 

Πρεμιέρα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Χωρίς να χρειάζεται συστάσεις, με εύσημα, τηλεοπτικά χιλιόμετρα και περγαμηνές digital λατρείας, η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στο ραντεβού που κάνει τα ΣΚ «καλύτερα».

Το «Καλύτερα δε γίνεται!» έρχεται για 5η σεζόν κρατώντας τα πρωτεία σε περιεχόμενο και καλεσμένους που κάθονται στον καναπέ αυτής της εκπομπής και μιλάνε για θέματα που δεν θα πουν πουθενά αλλού. 

Συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της Τέχνης, άνθρωποι που μας απασχόλησαν με τη δράση τους, τα νέα της εβδομάδας, όλα είναι εδώ για να γεμίσουν τα μεσημέρια μας και να μας φέρουν πιο κοντά σε όσα είναι σημαντικά.

Μαζί με τη Ναταλία η ομάδα κρούσης, η παρέα της, η παρέας σας, τα πρόσωπα που αναδεικνύουν θέματα της επικαιρότητας, κάνουν ρεπορτάζ και ενισχύουν την καλή διάθεση έχοντας ο καθένας τον δικό του, διαφορετικό ρόλο: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

 Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα».

Ο Χρήστος Κούτρας με τις πιο έγκυρες τηλεοπτικές ειδήσεις!

Ο Γιάννης Κορδώνης με τον ιδιαίτερο σχολιασμό του «κλείνει» το μάτι στην  επικαιρότητα!

Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.  

«Καλύτερα δε γίνεται». Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50