Ιωάννης Απέργης: «Με σταματά ένας αστυνομικός και μου λέει “αν τώρα σε έπαιρνα μαζί μου, θα είχες σκοτωθεί”»

Ιωάννης Απέργης: «Με σταματά ένας αστυνομικός και μου λέει "αν τώρα σε έπαιρνα μαζί μου, θα είχες σκοτωθεί"»

Ο Ιωάννης Απέργης, ο ερωτευμένος Πόντικας της Νύχτας, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» για τις εξελίξεις της σειράς, για τις πορείες και τις χαμογελαστές φωτογραφίες, για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» που συμμετέχει και τα ευτράπελα που έχουν συμβεί.

Τι αποκάλυψε για τον Πόντικα και τη Μυρτώ «ο Πόντικας την θέλει μέχρι θανάτου. Μάλλον θα καταλήξουν μαζί αλλά το θέμα είναι πώς».

Θα παίξει ρόλο ο Πόντικας στη σχέση Στρατή-Ζέτας; «Ο Πόντικας είναι ο άνθρωπος κλειδί που ο Στρατής θα τρέξει να βρει τη Ζέτα».

Στην πορεία για το δυστύχημα στα Τέμπη πήγε καθυστερημένος, όπως είπε, και ήταν τόση η χαρά του που είδε τόσο κόσμο που δε σταμάτησε να χαμογελά «είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα νέα παιδιά και τα νέα παιδιά θα κάνουν την αλλαγή, το πιστεύω και είμαι αισιόδοξος».

«Δεν μπορώ την αδικία, αν υπάρχει αδικία με συνάδελφό μου, με ταξιθέτη, στα γυρίσματα, εγώ πραγματικά σταματάω το γύρισμα. Και μου έχει τύχει και είπα αν ξαναμιλήσετε έτσι στους ταξιθέτες σταματάω την παράσταση» είπε ο Ιωάννης για τις συνεργασίες του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εποχή που εργαζόταν ως διανομέας και την απόφασή του να σταματήσει «Δούλευα πάνω σε μηχανάκι. Στο μαγαζί μάς βάζανε χρόνο. Αν γινόταν ο χρόνος στον υπολογιστή κόκκινος, υπήρχε περίπτωση να μην πάρεις το μεροκάματό σου και τρέχαμε, περνάγαμε κόκκινα, όπως γίνεται πάντα με τους διανομείς. Με σταματά ένας αστυνομικός και μου λέει αν τώρα σε έπαιρνα μαζί μου και δε σε είχα δει, θα είχες σκοτωθεί. Ο άλλος στο μαγαζί θα είχε πάρει άλλον. Και κάπως με ταρακούνησε αυτό και γυρνάω πίσω και παραιτήθηκα».