Ιδέες για πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου

Ιδέες για πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου

Για να είναι ο γάμος σας ακόμη πιο λαμπερός, επιλέξτε πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου που θα δώσουν λάμψη και μαγεία στον πρώτο σας χορό. Η εκδήλωση της αγάπης σας θα μοιάζει με παραμύθι που όλοι θα το ζηλεύουν.

Είναι εύκολο να τοποθετηθούν και με το  κατάλληλο σκηνικό και τη σωστή χορογραφία θα απογειώσουν τη βραδιά σας. Τα χρώματα και τα ειδικά εφέ που προσφέρουν τα πυροτεχνηματα γάμου, μπορούν να μετατρέψουν κάθε εκδήλωση σε πραγματικό όνειρο.

Είδη και ιδέες πυροτεχνημάτων γάμου εσωτερικού χώρου

Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά είδη αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα χρησιμοποιήσετε. Παρακάτω θα δούμε ποια είναι αυτά και πως μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο χώρο.

Πυροτεχνήματα συντριβάνια εσωτερικού χώρου

Φανταστείτε να εισέρχεστε στην αίθουσα για πρώτη φορά ως ανδρόγυνο και να πλησιάζετε την πίστα για τον πρώτο σας χορό. Κρατάτε ο ένας τον άλλον σφιχτά από το χέρι ενώ βρίσκεστε στο κέντρο της πίστας και η μουσική ξεκινάει. Έχετε επιλέξει το αγαπημένο σας τραγούδι και έχετε κάνει μαθήματα χορού για να πετύχετε μία όμορφη χορογραφία. Εκεί, πάνω στο ρεφρέν, έχετε σχεδιάσει μία φαντασμαγορική φιγούρα. Την ίδια στιγμή μπαίνουν σε λειτουργία τα πυροτεχνήματα συντριβάνια που έχουν τοποθετηθεί γύρω από την πίστα. Σπίθες, λάμψη και η αποκορύφωση του ρομαντισμού! Ποιος δε θα ήθελε ένα τόσο ονειρεμένο σκηνικό για το γάμο του;

Πυροτεχνήματα καταρράκτης εσωτερικού χώρου

Εάν ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση έχει σχετική άδεια και καλό εξαερισμό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πυροτεχνήματα καταρράκτη εσωτερικού χώρου. Χρειάζεται προσοχή στο να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν επιλέξετε τα συγκεκριμένα πυροτεχνήματα. Μοιάζουν με κουρτίνες από αστέρια που κατέβηκαν για μια στιγμή από τον ουρανό για να είναι εκεί, στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Είναι ιδανικά να φωτογραφηθείτε μπροστά τους ή για να χορέψετε ενώ αυτά σκάνε γύρω σας.

Πυροτεχνήματα Sparklers  – Σιντριβάνια Sparklers

Αν θέλετε μία πιο Light εκδοχή πυροτεχνημάτων, μπορείτε να επιλέξετε πυροτεχνήματα Sparklers. Αυτά τα μικρά στικς είναι κατάλληλα για να τα μοιράσετε στους καλεσμένους σας και εκείνοι να τα κρατούν αναμμένα κατά την είσοδο σας στο χώρο.

Κανόνια κομφετί

Μία ωραία παραλλαγή είναι τα κανόνια χειρός κομφετί. Αν θέλετε να αποφύγετε τον καπνό και τη φασαρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανόνια χειρός κομφετί. Δε χρειάζονται κάποια ειδική άδεια και όλοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Είναι μία καλή και οικονομική ιδέα για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου. Βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια όπως κανονικό κομφετί, αστέρια, κορδέλες, καρδούλες κ.α.

Όλα αυτά τα πυροτεχνήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμούς για περισσότερη λάμψη. Πριν προχωρήσετε σε αγορά, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έχει άδεια για τέτοιου είδους ειδικά εφέ και μπορεί να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για τη δική σας ασφάλεια και των καλεσμένων σας. Είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία που γνωρίζει καλύτερα ποια πυροτεχνήματα είναι κατάλληλα για εσάς και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Στο Fireworks.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου που ψάχνετε και με τη βοήθεια των ειδικών να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας.