Η viral αντίδραση του Κάρολου την ώρα που υπέγραφε την απόφαση που τον έκανε Βασιλιά

Η viral αντίδραση του Κάρολου την ώρα που υπέγραφε την απόφαση που τον έκανε Βασιλιά

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ ο θάνατος της Βασίλισσας έφερε πολλές αλλαγές ήδη, με πιο σημαντική το ότι ο διάδοχός της, είναι ο Κάρολος που πλέον θα ονομάζεται «Βασιλιάς Κάρολος Γ΄».

Συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας Κάρολος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ανακηρύχτηκε και επίσημα σε Βασιλιά Κάρολο Γ’ κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διαδοχής.

Ενώ λίγη ώρα μετά, ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου εκφώνησε ομιλία στην οποία δεσμεύτηκε να ακολουθήσει το εμπνευσμένο παράδειγμα της μητέρας του, ενώ έδωσε όρκο να προστατέψει την Εκκλησία της Σκωτίας και υπέγραψε απόφαση βάσει της οποίας κηρύσσεται αργία η ημέρα της κηδείας της.

Ωστόσο, στη συνέχεια υπήρξε ένα ευτράπελο την ώρα που ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ πήγαινε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη έχασε τη ψυχραιμία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος Βασιλιάς έκανε μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του. Η καθυστέρηση του βοηθού του όμως προκάλεσε τον εκνευρισμό του νέου Βασιλιά.