Η τρυφερή ανάρτηση της Ashley Tisdale με τον σύζυγο της Christopher French

Η τρυφερή ανάρτηση της Ashley Tisdale με τον σύζυγο της Christopher French

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ashley Tisdale.

Η πρωταγωνίστρια σειράς της DisneySuite Life of Zack and Cody και της τριλογίας των ταινιών High School Musicalπου ήταν επίσης της Disney και ο σύζυγός της Christopher French, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι.

Η ηθοποιός και μουσικός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους Followers της, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα κάνοντας μια ανάρτηση στο instagram.

Η Ashley που διανύει τον 8ο μήνα της κύησης και απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που ποζάρει με τον σύζυγο της, Christopher French.

«Ευτυχισμένα 14 χρόνια νηφάλιος αγάπη μου! Δεν θα μπορούσα να βρω έναν καλύτερο άνθρωπο για να περάσω τη ζωή μου. Τόσο περήφανη για εσένα και πόσο δυνατός είσαι. Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί σου, η καρδιά + η ψυχή σου ακτινοβολεί σε ό, τι κάνετε! Σ’αγαπώ. Ευχαριστούμε που σε επιλέξατε», έγραψε η Ashley Tisdale στην λεζάντα του post της.