Η τελική 20άδα του GNTM 4, οι δύο επιλαχόντες και το μεγάλο φαβορί που αποχώρησε οικειοθελώς

Η τελική 20άδα του GNTM 4, οι δύο επιλαχόντες και το μεγάλο φαβορί που αποχώρησε οικειοθελώς

Στο καινούργιο επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε τη 2η φάση του bootcamp.

Συγκεκριμένα τα 42 επίδοξα μοντέλα φωτογραφηθήκαν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου πλένοντας ένα αυτοκίνητο και κάνοντας σέξι πόζες.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης έφτασε η ώρα τις κρίσης και οι τέσσερις κριτές ανακοίνωσαν τα 20 μοντέλα που τους κέρδισαν με τις πόζες τους και πέρασαν στο σπίτι του GNTM.

Έτσι φέτος στο GNTM θα δούμε την Αγάπη, τον Αγγαίο, τον Βασίλη, τη Μαρία, την Άννα, την Κυβέλη, τον Ηλία, τον Ναπολέων, τη Στέλλα, την Ειρήνη, τον Θοδωρή, την Ιωάννα, τον Ντίνο, τη Ραφαέλα, τον Στέλιο, τον Γιάννη, την Όλγα, τον Θάνο, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

Παράλληλα, φέτος υπάρχουν για πρώτη φορά δυο επιλαχόντες, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κληθούν από την παραγωγή για να μπουν στο reality μόδας.

Ο λόγος για τη Μαρία και τον Κλαυδιανό, που τα πήγαν πολύ καλά στο σετ.

En;v eκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η απόφαση του Ιάσωνα Λάιου, που από τις auditions έφερε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, αφού έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling.

Ο Ιάσωνας δέχθηκε μια μεγάλη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει την πορεία του στο GNTM.