Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Πάνος Νάτσης στο «Mega Καλημέρα» και προβλήθηκε για πρώτη φορά

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Πάνος Νάτσης στο «Mega Καλημέρα» και προβλήθηκε για πρώτη φορά

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιού συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Μάλιστα, ο Πάνος που πέθανε στην επιστροφή του μετά από έξοδο, λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που γιόρταζαν τα γενέθλια της με τον υπόλοιπο.

Ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» από τα παρασκήνια της παράστασης και σήμερα προβλήθηκε για πρώτη φορά.

«Η πανδημία νομίζω ότι γενικά σταμάτησε τον χρόνο. Εγώ αυτή τη χρονιά δεν τη συμπεριλαμβάνω στα χρόνια μου. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα το διαχειριστούμε αυτό σαν κοινωνία. Πρέπει από όλο αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Θα είναι καλό για την κοινωνία να επωφεληθούμε από αυτό.

Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου με τους συνεργάτες μου, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι έχει τόση σημασία. Οι άνθρωποι που φέρονται κακοποιητικά δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν επειδή παίρνουν μια αφορμή από τα θύματα, απλώς το κάνουν» δήλωνε ο Πάνος Νάτσης σχετικά με την πανδημία και το κίνημα #MeToo

Όσον αφορά στις κριτικές, ο ηθοποιός απαντούσε: «Κάθε κριτική έχει και την αξία της. Ανάλογα το πόσο εκτιμάς αυτόν που έκανε την κριτική, το βάρος που έχει για σένα η άποψή του, σε επηρεάζει ανάλογα».