Η συγκινητική ανάρτηση του Keven Undergaro για τον θάνατο της μητέρας της Marias Menounos

Η συγκινητική ανάρτηση του Keven Undergaro για τον θάνατο της μητέρας της Marias Menounos

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Maria Menounos, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της.

Μάλιστα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με μια ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήμερα του Πάσχα, γνωστοποίησε τα δυσάρεστα νέα.

Μάλιστα και ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Keven Undergaro έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε για την πεθερά του ένα μήνυμα που “ραγίζει” καρδιές.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σκληρά σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με την επιχείρησή μου σε παύση, η Λίτσα έκανε χημειοθεραπεία και η φροντίδα της έπεσε σε μεγάλο βαθμό πάνω μου. Ήταν τόσο δύσκολο να εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα COVID και τα εμπόδια για να την οδηγήσει εκεί που έπρεπε να είναι. Ωστόσο, ποτέ δεν παραπονέθηκε.

Αντ ‘αυτού, οδηγούσα για το νοσοκομείο, τραγουδούσαμε ελληνικά τραγούδια και γελούσαμε. Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, συνδεθήκαμε με άλλες οικογένειες διαφορετικών φυλών, θρησκειών και υποβάθρων που επίσης μάχονταν τον καρκίνο. Σύντομα δημιουργήσαμε μια αλυσίδα προσευχών για όλους μας, κάνοντας φιλίες ζωής μέσα στη διαδικασία. Στο σπίτι κάναμε το HGTV με τα κουτάβια γύρω μας. Τότε, μετά από λίγους μήνες, με χτύπησε. Μπορούσα με δυσκολία να φροντίσω τη Λίτσα. Όπως πάντα, η Λίτσα φρόντιζε εμένα. Με απασχολούσε και χαμογελούσε όσο μου έδινε κίνητρο και πίστη

.Όλοι κλαίμε σήμερα. Τα δάκρυα φαίνεται να έρχονται και να φεύγουν και να έρχονται ξανά. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω Λίτσα για όλα όσα έχεις κάνει για μένα και τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων όλων των συντελεστών του @afterbuzztv για τους οποίους μαγείρευες και φρόντιζες σα μητέρα. Οι καρδιές μας θα πονάνε πάντα για την απώλεια σου, αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστείς. Αναπαύσου εν ειρήνη Λίτσα μου. Ο Θεός σε πήρε σπίτι το Ελληνικό Πάσχα για κάποιον λόγο – Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Keven Undergaro.