Η συγκινητική ανάρτηση του Cristiano Ronaldo για το θάνατο του Pele

Η συγκινητική ανάρτηση του Cristiano Ronaldo για το θάνατο του Pele

Θρήνο σκόρπησε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο θάνατος του Pelé που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, παλεύοντας για περισσότερο από ένα χρόνο με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Όπως είναι γνωστό, ο θρύλος του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο.

Ενώ αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του Pelé, ο Cristiano Ronaldo θέλησε να τον αποχαιρετήσει και μέσα από τα social media κοινοποιώντας φωτογραφία μαζί του.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την Βραζιλία και ιδιαίτερα στην οικογένεια του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο. Ένα απλό “αντίο” στον αιώνιο βασιλιά, Pelé, δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσει τον πόνο που αγκαλιάζει σήμερα ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Μια έμπνευση για τόσα εκατομμύρια, μια αναφορά από το χθες, το σήμερα και για πάντα.

Η αγάπη που πάντα μου έδειχνε ήταν για μένα η ανταπόδοση για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί, ακόμα κι εξ αποστάσεως. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η μνήμη του θα ζει για πάντα στον καθένα από εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη, βασιλιά Pelé», έγραφε ο Ronaldo στην ανάρτηση του.