Η συγκινητική ανάρτησή της Kim Basinger για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Η συγκινητική ανάρτησή της Kim Basinger για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Όπως έχει γίνει γνωστό, έγκυος για πρώτη φορά είναι η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland.

Μάλιστα, η Kim Basinger δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της που θα γίνει γιαγιά και έσπευσε να μοιραστεί τα νέα με τους followers της.

Συγκεκριμένα η 69χρονη σταρ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το υπερηχογράφημα από την εγκυμοσύνη της στην Ireland πριν από 27 χρόνια μαζί με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το διαβάσετε… Αλλά τον Απρίλιο του 1995, αυτό ήταν ένα σημείωμα που έγραψα σε ένα από τα πρώτα μου υπερηχογραφήματα της Ireland. Έλεγε “4 λευκά πόδια και μια ουρά”. Όπως είπα και στον Dr. Liu (ο γυναικολόγος μου), “είναι ένα κουτάβι!”.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 27 χρόνια μετά, κοίταξα το υπερηχογράφημα της Ireland και θα μπορούσα να ορκιστώ ότι είχε ένα μπιγκλ! Κατά μάνα, κατά κύρη…. και ένα νέο κοριτσάκι έρχεται κοντά μας. Ανυπομονώ να γνωρίσω αυτόν τον μικρό Snoopy τον Ιούνιο…», έγραψε η Kim Basinger στην ανάρτηση της, αποκαλύπτοντας η Ireland περιμένει κοριτσάκι και θα γεννηθεί τον Ιούνιο.

Ωστόσο, η Ireland αντέδρασε στην ανάρτηση της μαμάς της σχολιάζοντας “ωωωωωω!!!!!” ενώ ο σύντροφός της RAC, πρόσθεσε: “Ανυπομονώ να τη γνωρίσω κι εγώ!”