Η Sydney Sweeney αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα της στις αποκαλυπτικές σκηνές του «Euphoria»

Η Sydney Sweeney αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα της στις αποκαλυπτικές σκηνές του «Euphoria»

Συνέντευξη στο «Sunday Today with Willie Geist», παραχώρησε η Sydney Sweeney.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Euphoria», μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα της και του παππού της, όταν την είδαν στις αποκαλυπτικές σκηνές του HBO.

Μάλιστα, η Sweeney ανέφερε πως κανείς από τους δύο άντρες δεν άντεξαν να παρακολουθήσουν ολόκληρο επεισόδιο της σειράς, καθώς περιέχει πολλές γυμνές σκηνές.

«Ο μπαμπάς και ο παππούς μου έσβησαν την οθόνη κι έφυγαν. Αλλά η γιαγιά μου… Η γιαγιά μου είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου», είπε η Sydney Sweeney.

Ωστόσο, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είχε προειδοποιήσει τον πατέρα της για τις σκηνές που θα έβλεπε στη σειρά, οπότε κατανοεί την αντίδρασή του.

«Δεν προετοίμασα καθόλου τον μπαμπά μου. Όταν του μιλάω, συνήθως δεν είναι για δουλειά. Έχουμε αυτές τις κλασικές συζητήσεις πατέρα και κόρης», εξηγεί η Sydney.

Στη συνέχεια η Sydney Sweeney αναφέρθηκε στις γυμνές σκηνές που χρειάστηκε να γυρίσει για το «Euphoria» κι εξήγησε πως ποτέ δεν ήταν κάτι που να την έκανε να νιώσει άβολα.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ο Σαμ με πίεσε ή προσπάθησε απλά να βάλει μια γυμνή σκηνή σε ένα σόου του ΗΒΟ. Όταν δεν ήθελα να το κάνω, απλά δεν το έκανα», τονίζει η Sweeney.