Η σπάνια φωτογραφία της Najwa Nimri από την προσωπική της ζωή

Η σπάνια φωτογραφία της Najwa Nimri από την προσωπική της ζωή

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Το φαινόμενο «La Casa De Papel» εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Μια από αυτούς είναι και η Najwa Nimri που την γνωρίσαμε μέσα από την Ισπανική σειρά Vis a vis στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Zulema άλλα και την 3η season του La Casa De Papel, όπου υποδύεται την Alicia Sierra, τη νέα επιθεωρήτρια – Αστυνομικό.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά, η Najma που μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram προτιμάει να προβάλει περισσότερο τις επαγγελματικές της δουλειές, έκανε μια εξαίρεση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και μουσικός μοιράστηκε με τους followers της μια σπάνια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον σύντροφο της Alejandro Marote στο κρεβάτι και χωρίς ρούχα αλλά καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο.