Η σοκαριστική περιγραφή του Brendan Fraser για το πως παραλίγο να απαγχονιστεί στα γυρίσματα ταινίας

Η σοκαριστική περιγραφή του Brendan Fraser για το πως παραλίγο να απαγχονιστεί στα γυρίσματα ταινίας

Καλεσμένος στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show» με τη Kelly Clarkson, βρέθηκε ο Brendan Fraser.

Ο 54χρονος ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας “Η Μούμια” το 1999 και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο Brendan Fraser περιέγραψε το περιστατικό, το οποίο συνέβη στη σκηνή της εκτέλεσης του ήρωα τον οποίο υποδυόταν, Rick O’Connell.

Μάλιστα, όπως είπε για τη σκηνή είχε ένα σχοινί περασμένο γύρω από τον λαιμό του και στεκόταν στις μύτες των ποδιών του, όταν ο σκηνοθέτης Stephen Sommers του είπε: «Δεν μοιάζει πραγματικά σαν να πνίγεσαι. Μπορείς να το πουλήσεις;»

Ο Brendan Fraser περιέγραψε ότι στην επόμενη λήψη ο άνδρας που χειριζόταν το σχοινί το τράβηξε λίγο ψηλότερα και αυτός δεν είχε «παρά να πέσει».

«Την επόμενη στιγμή, ο αγκώνας μου ήταν στο αυτί μου, ο κόσμος όλος στα πλάγια, είχα χαλίκια στο στόμα μου και όλοι ήταν πραγματικά ήσυχοι» είπε ο Fraser προσθέτοντας ότι καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις της το μόνο που μπορούσε να ακούσει ήταν τον συντονιστή των κασκαντέρ να φωνάζει το όνομά του.

Επίσης ο Brendan Fraser είπε ότι το μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου του είπε: «Συγχαρητήρια, τώρα είσαι στο κλαμπ. Το ίδιο πράγμα συνέβη στον Mel Gibson στο Braveheart».

Να πούμε πως ο Brendan Fraser αποκάλυψε το περιστατικό πρώτη φορά το 2019, μιλώντας στο Entertainment Weekly και σημειώνοντας ότι δεν είχε “πνιγεί εντελώς” αλλά και πάλι ήταν τρομακτικό. Ο σκηνοθέτης τότε είχε πει στο περιοδικό ότι για το ατύχημα έφταιγε ο Fraser.

«Σφίγγει τη θηλιά και μετά, καθώς είμαστε έτοιμοι να τραβήξουμε το πλάνο, προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται σαν να στραγγαλίζεται πραγματικά», υποστήριξε ο 60χρονος Sommers. «Υποθέτω ότι του έκοψε την καρωτίδα ή οτιδήποτε άλλο και τον άφησε αναίσθητο».