Η Sharon Stone διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε επέμβαση | Η ανάρτησή της

Η Sharon Stone διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε επέμβαση | Η ανάρτησή της

Όπως έγινε γνωστό, με όγκο διεγνώσθη για 2η φορά η Sharon Stone και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η 64χρονη ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και μέσα από ένα κείμενο, στο οποίο θίγει και ζητήματα υγείας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της η Stone έγραψε ότι διεγνώσθη με έναν “μεγάλο ινομυωματώδη όγκο” και κάλεσε όλες τις γυναίκες να “παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη” από τους γιατρούς.

Ενώ όπως ανέφερε, η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση. Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, πήγε σε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί.

«Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά», έγραψε η Sharon Stone στο post της.

Να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Stone χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου, καθώς στα απομνημονεύματά της αποκάλυψε πως το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους από το σώμα της που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου».