Η σέξι εμφάνιση της Kate Hudson στο “Glass Onion: A Knives Out Mystery” και το “μυστικό” της διατροφής της

Η σέξι εμφάνιση της Kate Hudson στο "Glass Onion: A Knives Out Mystery" και το "μυστικό" της διατροφής της

Πρεμιέρα στο Netflix έκανε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» που γυρίστηκε στις Σπέτσες.

Μάλιστα, στην νέα ταινία του Rian Johnson πρωταγωνιστεί και η Kate Hudson, όπου υποδύεται ένα πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία της μόδας.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «This Morning», μεταξύ άλλων μίλησε για την ταινία και τις θυσίες που έκανε για να καταφέρει να γυρίσει την σκηνή όπου περπατά γεμάτη αυτοπεποίθηση δίπλα σε μια πισίνα και με ένα πορτοκαλί άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι.

«Ενώ όλοι οι άλλοι έπιναν Aperol Spritz στην Ελλάδα, εγώ απλά περίμενα να γυριστεί αυτή η σκηνή για να μπορέσω να πιω κι εγώ. Όλοι περνούσαν υπέροχα. Κι εγώ το μόνο που μπορούσα να πω ήταν “Θα πάρω αυτό το αγγούρι και το τυρί φέτα”», είπε η Kate Hudson.

«Όταν μάθαμε ότι θα έκαναν και δεύτερο Knives Out, ήμουν έτοιμη να σπάσω την πόρτα του Rian Johnson (σκηνοθέτης), λέγοντάς του “Θέλω να είμαι μέσα”», είπε η Hudson σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ενώ σχετικά με τα γυρίσματα στην Ελλάδα, είπε: «Ήμασταν πραγματικά κλεισμένοι όλοι μαζί λόγω του κορωνοϊού. Ήταν ακριβώς στο αποκορύφωμα της παραλλαγής Δέλτα, οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. Νοικιάζαμε ένα μπαρ, λύναμε αστυνομικά μυστήρια και μετά κάναμε πάρτι. Έτσι διασκεδάζαμε».