Η Selena Gomez αποκάλυψε το «μεγαλύτερο λάθος» της μετά το «Wizards Of Waverly Place»

Η Selena Gomez αποκάλυψε το «μεγαλύτερο λάθος» της μετά το «Wizards Of Waverly Place»

Καλεσμένη στο νέο επεισόδιο του podcast «Wizards Of Waverly Pod» με την Jennifer Stone και τον David DeLuise, βρέθηκε η Selena Gomez.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που όταν ήταν έφηβη υποδύθηκε την Alex Russo, συγκινήθηκε φέρνοντας ξανά στο μυαλό της τις αναμνήσεις από την σειρά «Wizards Of Waverly Place» της Disney.

Μάλιστα, η Selena που μίλησε τους πρώην συμπρωταγωνιστές της Stone και DeLuise «ένιωθε όλα τα συναισθήματα» όταν συνάντησε την Jennifer και τον David αμέσως μετά από «μια τρίωρη συνεδρία ψυχοθεραπείας» την ώρα που βιντεοσκοπήθηκε το επεισόδιο.

«Θα κλάψω», είπε η Selena Gomez ενώ αναπολούσε τη «γνήσια αγάπη» και την «άνευ όρων εμπιστοσύνη και δεσμό» που είχε με όλη την οικογένεια της σειράς.

Επίσης η Selena Gomez παραδέχτηκε επίσης ότι ποτέ δεν είχε νιώσει πιο «άνετα» με κανέναν άλλο ρόλο και καστ από ό,τι με την ομάδα του «Wizards of Waverly»:«Ένιωθα ότι ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ σε όλη μου τη ζωή. Αναγνωρίζω ότι προφανώς αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχω αυτή τη διαφορετική προσοχή πάνω μου που δεν είχα τότε, και ήταν μία πραγματικά αγνή εποχή, και μου λείπει αυτό».

Ενώ η Gomez θυμήθηκε μία από τις πιο επώδυνες συναισθηματικά σκηνές που είχε γυρίσει στο «Wizards of Waverly», λέγοντας: «Δεν ξέρω γιατί τείνω να πηγαίνω στα πραγματικά συναισθηματικά πράγματα», αστειεύτηκε και συμπλήρωσε: «Απλά αυτή είμαι, και μόλις τελείωσα την ψυχοθεραπεία, γι’ αυτό».

«Θυμάμαι ότι στην πραγματικότητα περνούσα έναν χωρισμό, ή ήταν 18 εκατομμύρια χωρισμοί, αλλά θυμάμαι ότι έπρεπε να γυρίσω αυτή τη σκηνή όπου έκλαιγα για τον Mason και επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσει απλά θλίψη», περιέγραψε η Selena Gomez.

Μιλώντας για την εφηβική ερωτική ζωή της Selna Gomez, η Jennifer Stone που υποδυόταν στη σειρά την καλύτερη φίλη της Alex, τη Harper Finkle, θυμήθηκε ότι η τραγουδίστρια έγραφε το αρχικό γράμμα του ονόματός της «S» συν το αρχικό γράμμα του ονόματος του αγοριού με το οποίο έβγαινε εκείνη την εποχή με μαρκαδόρο στην πλάτη μίας κούνιας στο πλατό του «Wizards Of Waverly Place».

«Τι έγραφες; Το όνομα ενός αγοριού και μετά το διέγραφε και μετά έγραφε το όνομα του επόμενου αγοριού;», τη ρώτησε ο David DeLuise που υποδυόταν τον πατέρα της Alex.

«Ναι. Θυμάμαι ότι κάποτε είχα γράψει για τον Cole και τον Dylan Sprouse. Ήμουν ένας αθεράπευτα ρομαντική», απάντησε η Selna Gomez.

Καθώς συνέχισαν να αναπολούν το «Wizards Of Waverly Place», η Selena αποκάλυψε ότι η μικρή αδελφή της, η 9 ετών Gracie, παρακολουθεί με μανία τη δημοφιλή εφηβική κωμική σειρά: «Έχει ερωτευτεί τη σειρά. Ακόμα και πριν γεννηθεί, μερικές φορές ήμουν μόνη μου και έβαζα ένα επεισόδιο για να αποκοιμηθώ. Απλά το λάτρευα».

Όταν ρωτήθηκε από τον David DeLuise ποιος είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας της Gracie, η Selena Gomez απάντησε: «Ω, δεν ξέρω αν έχει έναν», κάνοντας πλάκα για το γεγονός ότι η μικρότερη αδελφή της «θυμώνει πολύ με τον χαρακτήρα της».

Στη συνέχεια, η Jennifer Stone και η David Deluise έκαναν στη Selena Gomez κάποιες προσωπικές ερωτήσεις και της ζήτησαν να μοιραστεί ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος της μέχρι στιγμής.

«Πιθανότατα το γεγονός ότι δεν έμεινα σε επαφή μαζί σας», παραδέχτηκε η Selena και εξήγησε: «Νομίζω ότι σιγά – σιγά άρχισα να ντρέπομαι κάπως. Ένιωθα ντροπή για τις αποφάσεις που έπαιρνα. Δεν ήθελα να με βλέπετε στην κατάσταση που ήμουν, γιατί, (α) θα μου λέγατε την αλήθεια, κάτι που με τρομάζει, και (β) δεν ήθελα να σας απογοητεύσω».

Η ειλικρινής απάντηση της Selena Gomez έκανε τον David DeLuise να συγκινηθεί, καθώς έβγαλε τα γυαλιά του για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Όσο για το τι θα έλεγε η Selena στο νεότερο εαυτό της όταν ήταν στο «Wizards Of Waverly Place», αποκάλυψε: «Μακάρι να ήξερα ίσως πόσο δύσκολα θα γινόταν τα πράγματα».

«Αλλά να ήξερα ότι θα έφτανα στην άλλη πλευρά. Νομίζω ότι αυτό είναι που σκέφτομαι. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο περίεργο για εμένα να απαντήσω σε αυτό…Γιατί θέλω απλά να γυρίσω πίσω», είπε η Selena Gomez.