Η Selena Gomez αποκάλυψε πως έκλαιγε όταν την αποκαλούσαν χοντρή

Η Selena Gomez αποκάλυψε πως έκλαιγε όταν την αποκαλούσαν χοντρή

Στο νέο ντοκιμαντέρ “Dear…” του Apple TV+ που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 9 Μαρτίου, μίλησε η Selena Gomez.

Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «είπε ψέματα» ότι δεν επηρεαζόταν από τα αρνητικά σχόλια των body-shamers.

Ενώ παραδέχτηκε ότι κλεινόταν στο δωμάτιό της και έκλαιγε: «Είπα ψέματα. Ανέβαζα μια φωτογραφία και έλεγα: “Δεν έχει σημασία. Δεν δέχομαι αυτά που λέτε”».

Μάλιστα, η Selena Gomez που πολλές φορές στο παρελθόν τα έχει βάλει με τους body-shamers, ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι παρουσίαζε τον εαυτό της ως δυνατό στα διαδικτυακά τρολ ουσιαστικό έκλαιγε απαρηγόρητη στο δωμάτιό της.

«Ανέβαζα όλα λέγοντας ότι δεν με ενοχλούν γιατί δεν ήθελα να ενοχλούν άλλους ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο πράγμα», είπε η Selena προσθέτοντας: «Το να ντροπιάζονται για το πώς μοιάζουν, ποιοι είναι, ποιον αγαπούν, πιστεύω ότι είναι τόσο άδικο. Δεν νομίζω ότι αξίζει σε κάποιον όλο αυτό».

Επίσης η Selena Gomez που διαγνώστηκε με λύκο το 2014, είπε ότι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο έβρισκαν πάντα να της πουν κάτι αρνητικό παρά τις επώδυνες παρενέργειες της χρόνιας ασθένειάς της: «Με ντρόπιαζαν επειδή είχα πάρει βάρος εξαιτίας του λύκου μου».