Η Scarlett Johansson λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς

Η Scarlett Johansson λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς

Μετά την Gyweneth Paltrow, τη Jennifer Aniston, τη Drew Barrymore και την Jessica Alba, ήρθε η σειρά της Scarlett Johansson να ενταχθεί στον χώρο της ομορφιάς.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά προϊόντων.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021 η Scarlett είχε κάνει μια σχετική ανακοίνωση, μέχρι που δημιούργησε ένα profile στο Instagram και μια ιστοσελίδα, δίνοντάς μας μία ματιά στο brand που φέρει το όνομα “The Outset”.

«Ήμουν το πρόσωπο πολλών διάσημων brands καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες αυτές οι εμπειρίες ήταν πραγματικά υπέροχες. Ένιωθα ότι έπαιζα έναν χαρακτήρα σε αυτές τις καμπάνιες και καθώς εξελίχθηκα, ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια επωνυμία που να αντιπροσωπεύει το ποια είμαι πραγματικά», έγραψε η Johansson στο Instagram και σημείωσε: «Αποστολή μας στην Outset είναι να καλλιεργήσουμε μία ρουτίνα αυτοφροντίδας για όποιον εκτιμά την ομορφιά της απλότητας», αποκαλύπτοντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς.

Επιπλέον η Scarlett Johansson ανέφερε πως τα προϊόντα θα είναι φτιαγμένα από eco-friendly υλικά και φυτικά συστατικά, ενώ θα είναι προσιτά και θα απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Ενώ η Scarlett Johansson θα είναι η πρόεδρος της εταιρείας, της οποίας επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 1η Μαρτίου 2022.