Η Scarlett Johansson κρεμάει το κοστούμι της Black Widow

Η Scarlett Johansson κρεμάει το κοστούμι της Black Widow

Μετά από ένα χρόνο απανωτών αναβολών και καθυστερήσεων, το Black Widow έρχεται στα σινεμά και μαζί επιστρέφει και η Scarlett Johansson.

Μάλιστα, η ηθοποιός δηλώνει ότι θα την δούμε στον ομώνυμο ρόλο για τελευταία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Good Morning America του ABC, η Scarlett Johansson αποκάλυψε πως μετά από 11 χρόνια, ετοιμάζεται να κρεμάσει το κοστούμι της Black Widow.

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια απίστευτη δεκαετία δουλεύοντας με την Marvel οικογένεια μου. Θα μου λείψει που δεν θα τους βλέπω κάθε 18 μήνες ή κάθε δυο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που πάντα ανυπομονούσα να έρθουν. Αλλά αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ την καλύτερη στιγμή. Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι… όπως είπα, είναι γλυκόπικρο».

Η Scarlett Johansson μας συστήθηκε ως Natasha Romanoff για πρώτη φορά το 2010 στο Iron Man 2. Ενώ η τελευταία εμφάνισή της στον ρόλο της Black Widow έγινε το 2019 στο Avengers: Endgame.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, το κινηματογραφόφιλο κοινό θα την απολαύσει για τελευταία φορά στο Black Widow που κυκλοφορεί στα ελληνικά σινεμά στις 8 Ιουλίου και στο Disney+ στις 9 Ιουλίου.