Η Sarah Jessica Parker ξαναφόρεσε το iconic Vivienne Westwood νυφικό του Sex and the City

Η Sarah Jessica Parker ξαναφόρεσε το iconic Vivienne Westwood νυφικό του Sex and the City

Το And Just Like That του Sex & The City και οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο HBO Max με την 2η season.

Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η Carrie Bradshaw επέστρεψε με νοσταλγική εμφάνιση από την πρώτη ταινία του Sex and the City.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός φόρεσε το Vivienne Westwood νυφικό που επέλεξε στον γάμο της με τον Mr. Big.

Βγαίνοντας από το διαμέρισμά της στο West Village, η πρωταγωνίστρια φαίνεται πως ήθελε να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, επιλέγοντας το μοναδικό κομμάτι.

Έτσι φόρεσε για ακόμη μία φορά ένα ψεύτικο πτηνό στο κεφάλι της, όπως είχε κάνει και στην πρώτη ταινία, για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ο οποίος τελικά δεν εμφανίστηκε στην τελετή.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την πρώτη φορά που η Bradshaw είχε φορέσει το φόρεμα, τώρα η πρωταγωνίστρια το είχε συνδυάσει με ένα βεραμάν πανωφόρι και ασορτί opera γάντια που ταίριαζαν απόλυτα με το headpiece στο κεφάλι της, όπως και με τις κομψές γόβες της.

Ενώ δεν γνωρίζουμε αν η Sarah Jessica Parker πήρε την απόφαση να ξαναπαντρευτεί ή το φόρεσε με αφορμή κάποια ειδική περίσταση.