Η Sarah Jessica Parker σε ρόλο πωλήτριας | Βοηθά άνδρα να δοκιμάσει ψηλοτάκουνες γόβες

Η Sarah Jessica Parker σε ρόλο πωλήτριας | Βοηθά άνδρα να δοκιμάσει ψηλοτάκουνες γόβες

Η Sarah Jessica Parker έχει πάρει ακόμη και τον ρόλο της πωλήτριας σε ένα από τα καταστήματα υποδημάτων της στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Sex and The City» βρέθηκε για άλλη μία φορά στο κατάστημά της στο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό, θέλοντας να βοηθήσει τους πελάτες της να βρουν το κατάλληλο παπούτσι.

Μάλιστα, αντί να κάθεται σε μια γωνιά και να επιβλέπει τις πωλήσεις, η Sarah Jessica Parker πήρε τα πράγματα στα χέρια της, αναλαμβάνοντας ρόλο πωλήτριας και βοηθώντας έναν άνδρα να επιλέξει τα κατάλληλα παπούτσια -τα οποία δεν ήταν άλλα από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Φορώντας ένα γκρι, στενό παντελόνι τζιν, ένα γαλάζιο λινό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μπλε αστραφτερά παπούτσια της δικής της συλλογής, η ηθοποιός ήταν η καλύτερη ίσως, πωλήτρια, πηγαίνοντας από τον έναν στον άλλον πελάτη, ενώ βοηθούσε ακόμη και στην ταξινόμηση και μεταφορά των αποθεμάτων, χαμογελώντας διαρκώς και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αν και πολλές επιχειρήσεις έχουν σταματήσει να λειτουργούν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η Sarah Jessica Parker αφιερώνει πολύ χρόνο στη Νέα Υόρκη και επισκέπτεται τα καταστήματά της, ενώ τα Σαββατοκύριακά της τα περνά με την οικογένειά της στο εξοχικό τους στα Χάμπτονς.

Φωτογραφίες: Instagram/sjp