Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πόσο χρόνο χρειάζεται για να ετοιμαστεί για το Met Gala

Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πόσο χρόνο χρειάζεται για να ετοιμαστεί για το Met Gala

Συνέντευξη στη Vogue, παραχώρησε η Sarah Jessica Parker και μεταξύ άλλων μίλησε για το MET Gala, όπου έχει κάνει μερικές από τις πιο glamorous και κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του.

Μάλιστα, η 57χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μπορεί να ξοδέψει μέχρι και 10 μήνες για να τελειοποιήσει το look της για τη βραδιά.

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι το θέμα και την επιρροή» είπε η Parker, εξηγώντας «κάθε φορά που πηγαίνω στο Met δεν καταλαβαίνω πως κανείς άλλος δεν ξοδεύει επτά με δέκα μήνες για να δουλέψει το look. Τους λέω “πως δεν έρχεστε εξαντλημένοι από όλες τις λεπτομέρειες για να γίνει τέλειο;”. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνεργάζονται και δουλεύουν πολύ σκληρά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό έκθεμα».

«Θα ήταν πολύ εύκολο να βρω ένα όμορφο φόρεμα για να φορέσω εκείνη τη βραδιά, αυτό θα ήταν μια μεγάλη ανακούφιση, σαν να πηγαίνεις διακοπές. Αλλά δεν είναι αυτή η αποστολή. Η αποστολή είναι το θέμα της βραδιάς» είπε η ηθοποιός για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε χρονιά για να βρει το ιδανικό σύνολο.

«Είναι μια αποστολή και πρέπει να την μεταφράσεις και πρέπει να είναι μια πρόκληση» είπε η Sarah Jessica Parker εξηγώντας ότι μερικές φορές το θέμα της ξεφεύγει: «Μπορείς να περάσεις μέρες και να συζητάς για το τι σημαίνει το θέμα. Είχαμε κάποια πολύ αφηρημένα θέματα που σκέφτεσαι ‘πως το μεταφράζω αυτό;’».

Το 2006 η Parker είχε εμφανιστεί με τον αγαπημένο της σχεδιαστή Alexander McQueen που πέθανε το 2010. Τότε είχαν φορέσει ασορτί σύνολα.

Όπως είπε εκείνη του πρότεινε να πάνε μαζί: «Πολλά μου ήρθαν στο μυαλό. Ότι θα έλεγε όχι, ότι του ζήτησε κάποιος άλλος, ότι θα νιώσει υποχρέωση και δεν τον ήξερα τόσο καλά. Βρήκα το κουράγιο και ρώτησα “μπορώ να είμαι μαζί του εκείνη τη βραδιά;” κι εκείνος είπε “ναι”».