Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πως δεν θα ήταν ΟΚ αν η Kim Cattrall συμμετείχε στο And Just Like That

Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πως δεν θα ήταν ΟΚ αν η Kim Cattrall συμμετείχε στο And Just Like That

Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του «And Just Like That» κι ενώ οι συζητήσεις για το εάν θα υπάρξει 2η κύκλος έχουν ήδη φουντώσει, η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει με νέα season και ήδη σκέφτεται με ποιους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί.

Ενώ όπως είναι γνωστό, στο reboot του Sex and the City δεν συμμετέχει Samantha, αφού η Kim Cattrall είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή τη δυσαρέσκειά της για την Sarah Jessica Parker. Ενώ είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να υποδυθεί ξανά τον ίδιο ρόλο.

Η Sarah Jessica Parker σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety μαζί με τον παραγωγό του And Just Like That, Michael Patrick King, ρωτήθηκε αν θα ήταν εντάξει με την επιστροφή της Kim Cattrall στη σειρά, απαντώντας ότι ούτε η ίδια θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την ηθοποιό, λέγοντας «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν εντάξει αν επέστρεφε η Kim γιατί υπάρχει μια ιστορία που μοιράστηκε δημοσίως για τα συναισθήματα που έχει».

Όπως είπε η Parker «Δεν συμμετείχα ούτε διάβασα τα άρθρα, αλλά οι άνθρωποι είχαν την τάση να με ενημερώνουν». Άλλωστε η Cattrall είχε δηλώσει ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στη σειρά εξηγώντας ότι δεν έχει καλή σχέση με την Sarah Jessica, κάτι που η ηθοποιός έχει αρνηθεί.

Ο Michael Patrick King δήλωσε με τη σειρά του, ότι δεν περιμένει να γυρίσει η Cattrall, ενώ η απόφαση να κρατήσει τον χαρακτήρα στη σειρά, έστω και μέσω μηνυμάτων, ήταν ο τρόπος του να σεβαστεί «την κληρονομιά που άφησε πίσω της» η Samantha.

Σύμφωνα με την πλοκή του «And Just Like That», η Samantha έχει μετακομίσει στο Λονδίνο για δουλειά ενώ η Carrie την είχε “απολύσει” από υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της. Αργότερα, μάθαμε ότι οι σχέσεις της με την Carrie είχαν ψυχρανθεί, αλλά η τελευταία προσπάθησε αρκετές φορές να τη συναντήσει. Κι ενώ δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα δέκα επεισόδια, εκείνη και η Carrie επικοινωνούσαν μέσω μηνυμάτων, ειδικά μετά τον θάνατο του Mr.Big.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο, ενώ η Carrie ταξίδεψε στο Παρίσι για να σκορπίσει τις στάχτες του Mr.Big, κανόνισε να συναντηθεί και με τη Samantha.

«Δεν ζητήσαμε κάτι από την Kim για αυτό. Αφού δεν κάναμε την ταινία και το στούντιο δεν μπορούσε να της δώσει όσα ήθελε, έπρεπε να την ακούσουμε και να δούμε τι είναι σημαντικό για εκείνη. Δεν ταίριαζε, όμως, με το τι ήταν σημαντικό και με το τι χρειαζόμασταν εμείς», είπε η ηθοποιός.

Όπως είπε η Sarah Jessica Parker «Υπάρχει ένα ξεκάθαρο όριο μεταξύ Samantha και Kim» και πρόσθεσε: «Η Samantha δεν έχει φύγει. Είναι παρούσα και νομίζω ότι το χειριστήκαμε με σεβασμό και χάρη. Δεν έγινε η κακιά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει συναισθήματα για μια σχέση και νομίζω βρήκαμε έναν τρόπο να το χειριστούμε που ήταν σημαντικό για τους ανθρώπους που την αγαπούσαν».

Η SJP δήλωσε ικανοποιημένη με την πρώτη σεζόν της σειράς, αλλά και την επανασύνδεση του χαρακτήρα της με την παλιά της φίλη – έστω και μέσω μηνυμάτων, στο τελευταίο επεισόδιο. «Επειδή μια φιλία με τόση προϊστορία είναι πολύτιμη», εξήγησε. «Η Carrie βίωσε μία κατάσταση που τη συνέτριψε και της άλλαξε τη ζωή, κι άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αγαπά, αλλά και το ποιον αγαπά».