Η Rihanna θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2023

Η Rihanna θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2023

Όπως έγινε γνωστό, η Rihanna είναι η σταρ που θα εμφανιστεί το 2023 στο show που διεξάγεται στο ημίχρονο του Super Bowl.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου τόσο η τραγουδίστρια και το NFL ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν το χέρι της, να κρατά μια μπάλα.

Ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl 2023.

Πρόκειται για «ταλέντο της γενιάς», επεσήμανε ο Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου.

«Μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κάθε βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Μπαρμπέιντος, που έγινε μία από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνιδες στην ιστορία. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και τη διασκέδαση», υπογράμμισε στη δήλωσή του.

Το 57ο Super Bowl θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023 στην Αριζόνα, ενώ για πρώτη φορά, συνεργάτης του show θα είναι η Apple Music.

Το όνομα της Rihanna προστίθεται στη λίστα με τους μεγάλους star που έχουν εμφανιστεί στο show του Super Bowl, μεταξύ των οποίων οι Prince, Beyonce, Lady Gaga, Madonna,  Jennifer Lopez και Shakira.

Ενώ πέρυσι στη σκηνή βρέθηκαν οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ και Κέντρικ Λαμάρ.