Η Paris Hilton μιλάει πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 14 της

Η Paris Hilton μιλάει πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 14 της

Στο νέο της βιβλίο «Paris: The Memoir» η Paris Hilton έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τα παιδικά της χρόνια και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών.

Συγκεκριμένα η 42χρονη κληρονόμος μοιράστηκε μια δυσάρεστη ανάμνηση που αφορούσε έναν καθηγητή της στο σχολείο, όταν πήγαινε δευτέρα γυμνασίου και την πλησίασε, τη φίλησε και την κατηγόρησε γι’αυτό μπροστά στους γονείς της.

Όπως περιγράφει η Paris Hilton ένας «όμορφος νεαρός» εκπαιδευτής, τον οποίο ονόμασε «Mr. Abercrombie» την πλησίασε, ενώ ήταν νεαρή μαθήτρια, κάνοντάς της συνεχώς κοπλιμέντα και φλερτάροντάς τη σε καθημερινή βάση.

«Όλα τα κορίτσια στην τάξη μου ήταν ερωτευμένα με αυτόν τον όμορφο νεαρό δάσκαλο. Με έκανε να νιώσω ότι με πρόσεξε με έναν σημαντικό, ώριμο τρόπο. Με κολάκευε και με πείραζε και μου έλεγε ότι όλα τα άλλα κορίτσια μιλούσαν για μένα πίσω από την πλάτη μου, επειδή ζήλευαν», αναφέρει η Hilton.

Ενώ στη συνέχεια ο δάσκαλος της έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του και της ζήτησε να κρατήσει μυστική την επαφή τους: «Ο κύριος Abercrombie με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν κάθε βράδυ και μιλούσαμε για ώρες για το πόσο απίστευτα ώριμη, όμορφη και έξυπνη ήμουν, πόσο αισθησιακή, παρεξηγημένη και ιδιαίτερη».

Μάλιστα, η Paris Hilton αναφέρει ότι ο δάσκαλος της «θύμισε» τη διαφορά ηλικίας 13 ετών που χώριζε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και ότι η Priscilla Presley ήταν μόλις 14 όταν ο Elvis Presley‎ την ερωτεύτηκε.

Όπως περιγράφει η Hilton, ο δάσκαλός της τελικά την επισκέφτηκε κρυφά στο σπίτι της, ενώ οι γονείς της ήταν έξω.

«Ο δάσκαλος με τράβηξε στην αγκαλιά του και με φίλησε», γράφει και προσθέτει ότι η μητέρα και ο πατέρας της τους έπιασαν στο αυτοκίνητό του, όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε την πράξη του και κατηγόρησε μάλιστα, την ίδια για το φιλί τους. Όπως λέει η Paris Hilton, της είπε μπροστά τους σε έντονο ύφος: «Γιατί με ανάγκασες να το κάνω αυτό;».