Η Olivia Colman αποκάλυψε τι είχε κλέψει από το σετ του “The Crown”

Η Olivia Colman αποκάλυψε τι είχε κλέψει από το σετ του "The Crown"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Graham Norton Show», βρέθηκε η Olivia Colman.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Βασίλισσα Ελισάβετ στον 3ο και 4ο κύκλο της σειράς “The Crown” του Netflix, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου “έκλεψε” κάτι από το σετ.

Συγκεκριμένα η Olivia Colman είπε «την πρώτη μέρα γυρισμάτων του “The Crown” που αφορούσε στις σκηνές με το γραμματόσημο, υπήρχε ένας φάκελος πάνω στο γραφείο που έγραψε “Προς τη βασίλισσα” και είχε το πρόσωπό μου πάνω στο γραμματόσημο», εξηγώντας ότι ήταν η πρώτη φορά που το κοινό την είδε ως Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα, ένας μέλος της παραγωγής πήρε το γραμματόσημο και το έδωσε στην Colman για να το πάρει μαζί της στο σπίτι της: «Ήταν ένας εργαζόμενος που μου είπε “δεν επιτρέπεται να το κάνω αυτό, αλλά πάρε το”».

Ενώ η Olivia Colman μίλησε και για τη βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο, λέγοντας: «Πιστεύω ότι ήταν απίστευτη μονάρχης. Ένωσε τον κόσμο και ήταν ένα μεγάλο σύμβολο συνέχειας, αξιοπρέπειας και χάρης. Το κύριο συναίσθημά μου είναι να την σκέφτομαι ως μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά. Νιώθω μεγάλη τιμή που ήμουν ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας της».