Η Nicole Kidman εξηγεί γιατί δεν είναι “σταρ του σινεμά”

Η Nicole Kidman εξηγεί γιατί δεν είναι "σταρ του σινεμά"

H Nicole Kidman είναι από τις ηθοποιούς που έχει πολλούς fans, ενώ έχει βραβευτεί για τις υποκριτικές της ικανότητες πολλές φορές και έχει μαγέψει με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Η ηθοποιός είναι ο ορισμός της “σταρ του σινεμά“, όμως η ίδια δεν αποδέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ‘The Guardian’, η Kidman είπε «Ο όρος σταρ του σινεμά με μπερδεύει. Μπορείτε να τον περιγράψετε; Είναι πολύ εγκεφαλικός για μένα. Μπορώ μόνο να δεχτώ αυτό που ο Stanley Kubrick μου είχε πει που ήταν ‘Nicole, είσαι ηθοποιός χαρακτήρων’», εννοώντας ότι είναι ηθοποιός που υποδύεται ρόλους που συνήθως είναι εκκεντρικοί χαρακτήρες.

Ενώ όπως είπε «Αντιστέκομαι στις ταμπέλες. Υπάρχει μια γενιά τώρα που δεν δέχεται να την ορίσεις με αυτόν τον τρόπο και το στηρίζω πολύ αυτό. Και πάντα μπορείς να αλλάξεις και μου αρέσει αυτό» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Παράλληλα η Nicole Kidman δήλωσε πως κλαίει συχνά και νιώθει μελαγχολία: «Αυτό είναι πολύ προσωπικό, αλλά ναι κλαίω. Προσπαθώ να το σταματάω αλλά τα πάντα είναι βαθιά στενάχωρα», είπε τονίζοντας «υπάρχει μια μεγάλη μελαγχολία, σωστά; Εννοώ όταν εξετάζεις τους ανθρώπους με μελαγχολία, είναι πολύ παρόντες. Είμαι πολύ έτσι. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι περπατούν γύρω μας με αυτό».