Η Nicole Kidman ευγνωμονεί την οικογένεια της για την επιτυχία στην καριέρας της

Η Nicole Kidman ευγνωμονεί την οικογένεια της για την επιτυχία στην καριέρας της

Όπως φαίνεται, για την Nicole Kidman, η κατάκτηση της κορυφής δεν είναι ατομική υπόθεση, αλλά οικογενειακή.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο “Entertainment Tonight“, μεταξύ άλλων εξήγησε με απόλυτη ειλικρίνεια πως έχει καταφέρει να χτίσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, όχι τόσο μόνη της, όσο με την βοήθεια και την υποστήριξη που της προσφέρει η οικογένεια της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η 54χρόνη Kidman, έχει αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή την σημαντική συμβολή του συζύγου της, αλλά και των παιδιών της στην επιτυχία της.

Ενώ για αυτό επιθυμεί να αποκαλεί “την δουλειά τους, ως οικογένεια, και όχι την δουλειά της” επισήμανε η πολυβραβευμένη ηθοποιός.

«Μοιραζόμαστε τα πάντα, γιατί είναι η δουλειά μας και χωρίς την υποστήριξη τους, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει όλα αυτά μέχρι τώρα. Είναι πάντα μαζί μου. Γνωρίζουμε τους στόχους ο ένας του άλλου» είπε η Nicole Kidman, προσθέτοντας πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγος της μαζί της:

«Είναι πάντα εκεί, με μια απίστευτη αγάπη και υποστήριξη για μένα, κάτι που ελπίζω να του δίνω και εγώ επίσης, γιατί έχει και εκείνος μια τεράστια καριέρα, η οποία είναι απλώς σε έναν πολύ διαφορετικό τομέα».