Η νέα τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την Μαρία Σάκκαρη

Η νέα τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την Μαρία Σάκκαρη

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι και σίγουρα το φετινό καλοκαίρι μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media.

Μάλιστα, το ζευγάρι είναι ερωτευμένοι και απολαμβάνει στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στο πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας όταν πρόσφατα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο γιος του Πρωθυπουργού εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα media και στην προσπάθειά του να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή.

Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μπορεί να μην μπορεί να βρεθεί στις ΗΠΑ για να τη στηρίξει από κοντά την κοπέλα του στα ημιτελικά US Open, όπως φαίνεται όμως από τις αναρτήσεις τους, η επικοινωνία τους είναι συνεχής.

Συγκεκριμένα ο γιος του Πρωθυπουργού, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία συνομιλεί μέσω βιντεοκλήσης με την Μαρία και σχολιάζει: «Δείτε αυτό το χαμόγελο».

Ενώ η Μαρία Σάκκαρη έκανε repost την ανάρτηση του προσθέτοντας μια καρδούλα.