Η νέα φωτογραφία της Jennifer Aniston που τράβηξε τα βλέμματα

Η νέα φωτογραφία της Jennifer Aniston που τράβηξε τα βλέμματα

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 30 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Η Aniston από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετά ενεργή και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς φίλους, ενώ έχει δώσει το στίγμα της αφού ότι δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά, εκτός και αν έχει να στείλει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Η ηθοποιός που αυτό τον καιρό διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, έχει κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση ενώ ό,τι ανεβάσει στο Instagram γίνεται viral.

Αυτή τη φορά, η 52χρονη σταρ μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία που την δείχνει να κάθεται στην καρέκλα ενός γραφείου με απλωμένα τα πόδια της σαν να είναι κουρασμένη και στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Και είναι μόνο Δευτέρα».

Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow της σχολίασε: «Έχεις πόδια για πολλές μέρες!»

Η Jennifer είχε περίπου ένα μήνα να κάνει κάποια καινούρια ανάρτηση για αυτό πολλοί της σχολίασαν πόσο χάρηκαν που επέστρεψε στο Instagram.

Εξάλλου η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι απασχολημένη γυρίζοντας τα επεισόδια του The Morning Show αλλά και το reunion επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς “Τα Φιλαράκια“.