Η νέα εμφάνιση του Zac Efron που έχει γίνει viral – Έκανε πλαστική επέμβαση; | Είναι αγνώριστος

Η νέα εμφάνιση του Zac Efron που έχει γίνει viral - Έκανε πλαστική επέμβαση; | Είναι αγνώριστος

Ο Zac Efron έκανε την νέα του δημοσία εμφάνιση μετά από τις φήμες ότι χώρισε με τη φίλη του Vanessa Valladares.

Ο ηθοποιός και οικοδεσπότης του Down to Earth γιόρτασε την Ημέρα της Γης κάνοντας ένα cameo στο Earth Day! The Musical που ανέβηκε στο Facebook Watch.

Ωστόσο, δεν ήταν η συνομιλία του με τον Bill Nye The Science Guy που έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς οι οπαδοί του παρατήρησαν ότι ο Zac είχε κάνει μία αλλαγή στην εμφάνιση του.

Μάλιστα, ένας θαυμαστής του σχολίασε: «Τα τελευταία 5 λεπτά έχω δει πολλές πρόσφατες φωτογραφίες του Zac Efron και το πρόσωπό του ήταν διαφορετικό σε κάθε μία από αυτές.» Ένας άλλος χρήστης των social media αστειεύτηκε ότι μπορεί να μην μπορεί πλέον να «ξεκλειδώσει το τηλέφωνό του χρησιμοποιώντας το Face ID».

Ενώ πολλοί θαυμαστές εξέφρασαν την έκπληξη τους για τον φαινομενικό μετασχηματισμό, με έναν να ρωτά γιατί αποφάσισε να “καταστρέψει” το “τέλειο πρόσωπό του”

Ο Αυστραλός φίλος του Zac Efron, Kyle Sandilands μίλησε στο “The Kyle & Jackie O Show” για την εμφάνιση του ηθοποιού, λέγοντας ότι “φυσικά” δεν είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Θα το ήξερα αν είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση», είπε ο Kyle Sandilands και συνέχισε: «Είναι σαν να παίρνεις έναν Πικάσο και να επεμβαίνεις. Γιατί να τον ενοχλήσεις;»

Σύμφωνα με τον Kyle Sandilands δεν υπάρχει χώρος για βελτίωση όσον αφορά την καλή εμφάνιση του Zac Efron, συγκρίνοντας την εμφάνιση του ηθοποιού με ένα έργο τέχνης ανεκτίμητης αξίας.

Άλλοι θαυμαστές υποθέτουν ότι μπορεί να φαίνεται διαφορετικός σε σύγκριση με τις μέρες του High School Musical, επειδή έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία 15 χρόνια.

Όπως επεσήμαναν ορισμένοι, ο Zac έσπασε ακόμη και το σαγόνι του το 2013, το οποίο θα μπορούσε να συνέβαλε σε τυχόν πιθανές αλλαγές στη δομή των οστών του. Εκείνη την εποχή, γλίστρησε σε μια λακκούβα νερού έξω από το σπίτι του στο Los Angeles.