Η Millie Bobby Brown δηλώνει έτοιμη για το φινάλε του Stranger Things: «Ήρθε ο καιρός να…»

Η Millie Bobby Brown δηλώνει έτοιμη για το φινάλε του Stranger Things: «Ήρθε ο καιρός να...»

Συνέντευξη στο «WWD», μίλησε η Millie Bobby Brown.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς «Stranger Things» που πλησιάζει, δηλώνοντας έτοιμη να κλείσει αυτόν τον κύκλο.

Αρχικά, η Brown αναφέρθηκε στο δικό της άρωμα «Wildly Me», που έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα.

«Όταν ήμουν μικρότερα, δεν μου επέτρεπαν να βάζω άρωμα. Είμαι όμως 19 ετών, ανακαλύπτω σιγά σιγά το ποια είμαι και το άρωμα με κάνει να νιώθω περισσότερο γυναίκα. Είναι σαν το επόμενο βήμα», είπε η Millie Bobby Brown που πρωταγωνίστησε στη σειρά από τα 11 της χρόνια.

Ενώ στη συνέχεια εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε να κάνει αυτό το βήμα και να κυκλοφορήσει δικό της άρωμα, λέγοντας: «Είναι σημαντικό να ξέρεις τις ανάγκες του δέρματός σου. Δεν έχει να κάνει με το πώς να βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά με το πώς να σε φροντίζεις, χωρίς να φοβάσαι τις ατέλειές σου. Να τις αγκαλιάζεις γιατί είναι κομμάτι του εαυτού σου».

Επίσης η Millie Bobby Brown αναφέρθηκε στα social media, λέγοντας: «Νιώθω ότι δεν μου προσέφεραν κάτι και ότι ζω τη ζωή μου με μεγαλύτερη ελευθερία χωρίς αυτά». Ενώ εξήγησε και πρόσθεσε για τον γάμο της με τον γιο του Jon Bon Jovi: «Οι προετοιμασίες προχωρούν, αλλά για εμένα είναι σημαντικό να τις κρατάω ιδιωτικές. Είναι μικρές πολύτιμες στιγμές».

Όσο για το φινάλε της σειράς «Stranger Things», το οποίο και πλησιάζει, είπε: «Νομίζω ότι είμαι έτοιμη. Ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, αλλά το νιώθω σαν να τελειώνω το σχολείο. Είμαι έτοιμη να συνεχίσω να ανθίζω παραμένοντας ευγνώμων για όσα μου χάρισε. Ήρθε όμως ο καιρός να ζήσω τη δική μου ζωή και να δημιουργήσω τα δικά μου μηνύματα».