Η Miley Cyrus και η Dolly Parton ένωσαν τις φωνές τους και συγκίνησαν στο πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Η Miley Cyrus και η Dolly Parton ένωσαν τις φωνές τους και συγκίνησαν στο πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Για ακόμα μια χρονιά, η Miley Cyrus πραγματοποίησε ένα πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μαϊάμι, για λογαριασμό του NBC.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν μία άκρως συναισθηματική στιγμή, καθώς η popstar είχε στο πλευρό της ως συμπαρουσιάστρια του show τη θρυλική νονά της, Dolly Parton και μαζί χάρισαν στο κοινό μία μεγαλειώδη συναυλία.

Μάλιστα, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν οι δύο τραγουδίστριες έκαναν medley δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το “Wrecking Ball”, “Jolene” και το “I will always love you”.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την έλευση του 2023, η Miley Cyrus και η Dolly Parton ερμήνευσαν την μπαλάντα χωρισμού της CyrusWrecking Ball” από το άλμπουμ της Bangerz του 2013, με το ίνδαλμα της Country μουσικής, να έχει αλλάξει τους στίχους από “I will always want you” με το “I will always love you”, πριν μπει στο ομώνυμο τραγούδι της.

Η 76χρονη Parton και η 30χρονη Cyrus έχουν τραγουδήσει ξανά μαζί και κάθε κοινή τους εμφάνιση είναι εκρηκτική.

Ενώ η Milley Cyrus έχει δηλώσει για τη νονά της: “Μπορεί να είναι η νεραϊδονονά μου, αλλά νομίζω ότι είναι και για όλους τους άλλους. Είμαι χαρούμενη που τη μοιράζομαι με τον κόσμο“.

Η Dolly Parton έγραψε το “I Will Always Love You” το 1973 για τον επί χρόνια συνεργάτη της Porter Wagoner, καθώς ξεκινούσε μια σόλο καριέρα.

Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η Whitney Houston ηχογράφησε το τραγούδι για το soundtrack της ταινίας The Bodyguard το 1992.

Η διασκευή αυτή ήταν τεράστια επιτυχία, καθώς πήγε στην κορυφή του Billboard Hot 100 και αργότερα βραβεύτηκε με Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς.