Η Michelle Yeoh νευρίασε όταν πήγαν να την κόψουν στην ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες | Η viral αντίδρασή της

Η Michelle Yeoh νευρίασε όταν πήγαν να την κόψουν στην ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες | Η viral αντίδρασή της

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα 80α Golden Globe στο ξενοδοχείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Ενώ μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και η Michelle Yeoh που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας κινηματογραφικής ταινίας μιούζικαλ ή κωμωδίας για την ταινία Everything Everywhere All At Once.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας της, συνέβη ένα αναπάντεχο γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα η Michelle Yeoh την ώρα που μιλούσε για το πόσο δύσκολο ήταν στην καριέρα της να λάβει μια τέτοια αναγνώριση, όταν νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει για αυτή και εξυμνούσε τους σκηνοθέτες Daniels για το ότι την επέλεξαν στο ρόλο μιας μεσήλικης μετανάστριας που τα βάζει με μια απειλή από το Πολυσύμπαν, η ορχήστρα άρχιζε να παίζει μουσική.

Η ομιλία της είχε ξεπεράσει κάποιο τηλεοπτικό χρονικό όριο, αλλά η Michelle Yeoh ήθελε να το απολαύσει και το είπε άλλωστε μόλις ανέβηκε στη σκηνή «Θα σταθώ εδώ και θα κάτσω να το απολαύσω. 40 χρόνια περίμενα…δεν το αφήνω από τα χέρια μου».

Για αυτό αντέδρασε και με χιουμοριστικό τρόπο και είπε στην ορχήστρα και στην παραγωγή: «Βουλώστε το, σας παρακαλώ! Μπορώ να σας δείρω και το λέω σοβαρά».

«Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι και μια απίστευτη μάχη το να φτάσω μέχρι εδώ. Πιστεύω ότι άξιζε. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που ήρθα το Χόλιγουντ, ένιωσα ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, μέχρι που μου είπαν “Είσαι μειονότητα”. Και μετά ήρθε το μεγαλύτερο δώρο, η ταινία “Everything Everywhere All At Once”.

Αφιερώνω αυτό το βραβείο και σε όλους τους ώμους που με κράτησαν όρθια, σε όλους τους προκατόχους μου σαν κι εμένα και σε όσους με ακολουθούν σε αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα», πρόσθεσε η Michelle Yeoh.

Όσο για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει, σχολίασε: «Όλες εσείς οι γυναίκες το καταλαβαίνετε αυτό. Καθώς οι μέρες, τα χρόνια και οι αριθμοί μεγαλώνουν, φαίνεται ότι και οι ευκαιρίες αρχίζουν να μικραίνουν».