Headlines

Η Meghan Markle γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα εύθυμο βίντεο και μια δημόσια έκκληση

Η Meghan Markle γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της με ένα εύθυμο βίντεο και μια έκκληση προς τους ανθρώπους να καθοδηγούν τις γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο.

Συγκεκριμένα η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του πρίγκιπα Harry ένωσε τις δυνάμεις της με την Melissa McCarthy για ένα χιουμοριστικό βίντεο, με το οποίο λάνσαρε την πρωτοβουλία της “40×40”.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες αστειεύτηκαν σχετικά με το πως θα γιορτάσουν τα γενέθλια της Meghan, οργανώνοντας ίσως ένα reunion με τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς Suits, όπου συμμετείχε η δούκισσα του Sussex, κάνοντας ασορτί τατουάζ και διασκεδάζοντας σε ένα γιοτ.

Ενώ η Markle ανακοίνωσε πως ζητά από 40 φίλους να καθοδηγήσουν μια γυναίκα για 40 λεπτά και να ενθαρρύνουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Επίσης σε ένα μήνυμά της στον ιστότοπο του ζευγαριού Archewell Foundation, επισήμανε ότι βλέπει την καθοδήγηση ως έναν τρόπο να βοηθά τις γυναίκες να ξανακερδίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να ανοικοδομήσουν την οικονομική ισχύ τους.

«Για τα γενέθλιά μου, ζήτησα από 40 φίλους, ακτιβιστές, αθλητές, καλλιτέχνες και ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να βοηθήσουν στο να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια προσπάθεια συνεισφέροντας 40 λεπτά καθοδήγησης για τη στήριξη των γυναικών, προκειμένου να εισέλθουν εκ νέου στον χώρο της εργασίας», τόνισε η Meghan Markle.

Η Meghan Markle είπε επίσης ότι εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν εγκαταλείψει ή χάσει τις δουλειές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και πολλές επωμίζονται την ευθύνη της φροντίδας παιδιών και συγγενών.