Η Mariah Carey δέχτηκε αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου από την αδερφή της

Η Mariah Carey δέχτηκε αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου από την αδερφή της

Όπως έγινε γνωστό, η Alison Carey μήνυσε την αδερφή της Mariah Carey και ζητά 1,25 εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη καθώς όπως υποστηρίζει, η τραγουδίστρια έγραψε “σκληρά και εξοργιστικά” πράγματα για τη σχέση τους στη βιογραφία της The Meaning of Mariah.

Μάλιστα, η Alison Carey ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε “ψυχική αναστάτωση” και “δημόσιο εξευτελισμό” επιτηδευμένα.

Συγκεκριμένα στην αγωγή της η Alison, υποστηρίζει ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες, άγχος και κατάθλιψη όταν η Mariah Carey έγραψε για την αποξενωμένη τους σχέση στη βιογραφία τους που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Αναφέρεται συγκεκριμένα στο κεφάλαιο με τον τίτλο “Dandelion Tea” όπου περιγράφει η τραγουδίστρια ένα περιστατικό που συνέβη δύο δεκαετίες νωρίτερα, όταν η Alison ήταν 20 και η mariah 12 ετών.

“Η αδερφή με νάρκωσε με Valium, που πρόσφερε μια μυτιά κοκαΐνη, μου προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού και προσπάθησε να με δώσει σε ένα μαστροπό”, γράφει στο βιβλίο της η Mariah.

Ενώ η Alison χαρακτηρίζει στην αγωγή της αυτή την αποκάλυψη “σκληρή και εξοργιστική

Επίσης, η Mariah Carey αναφερόμενη στα αδέρφια της χρησιμοποιεί τους όρους “πρώην αδερφή” για την Alison και “πρώην αδερφός” για τον Morgan Carey.