Η Maria Menounos έκανε Ανάσταση στο πλευρό της μητέρας της

Η Maria Menounos έκανε Ανάσταση στο πλευρό της μητέρας της

Με τη μητέρα της, την οποία δεν αφήνει στιγμή μόνη της το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της περιπέτειας της υγείας της, έκανε Ανάσταση η Maria Menounos.

Μάλιστα, δεδομένης της κατάστασης και καθώς δεν μπορούσαν να παρευρεθούν σε κάποια ορθόδοξη εκκλησία, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρήκε τον τρόπο να παρακολουθήσει την αναστάσιμη ακολουθία αλλά και να βιώσει την εκκλησιαστική κατάνυξη έστω και εξ αποστάσεως.

Συγκεκριμένα η Maria μπήκε στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού του Αγίου Μάρκου και αφού έβαλε σε stream τη λειτουργία μπόρεσε να ανάψει και κερί μέσω της υπηρεσίας που διαθέτει η εκκλησία διά αντιπροσώπου.

Ενώ της έστειλαν και στιγμιότυπο με το κερί τους, το οποίο και ανέβασε η Maria Menounos στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Βλέπουμε την ακολουθία στον Άγιο Μάρκο με τη μαμά μου online και καταφέραμε μάλιστα να ανάψουμε κεράκι μέσα από το site τους. Αυτή είναι η φωτογραφία που σου στέλνουν, όταν το ανάβουν. Καλό Πάσχα σε όσους γιορτάζουν» έγραψε Maria Menounos στη λεζάντα του post της.