Η Lady Gaga ανακοίνωσε το νέο της τραγούδι “Hold my hand” για την ταινία Top Gun

Η Lady Gaga ανακοίνωσε το νέο της τραγούδι "Hold my hand" για την ταινία Top Gun

Η Lady Gaga ανακοίνωσε το νέο της κομμάτι «Hold My Hand», θα ακουστεί στο sequel του «Top Gun: Maverick» που πρωταγωνιστεί ο Tom Cruz.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του και εξήγησε ότι δούλευε στο κομμάτι «εδώ και χρόνια».

Μάλιστα, η Gaga μίλησε με ειλικρίνεια για το τι σήμαινε για εκείνη τόσο η διαδικασία όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

«Όταν έγραψα το τραγούδι για την ταινία “Top Gun: Maverick”, δεν είχα συνειδητοποιήσει τα πολλαπλά επίπεδα που κάλυπτε η καρδιά της ταινίας, τη δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Δουλεύω πάνω σε αυτό για χρόνια, το τελειοποιώ, προσπαθώ να το κάνω δικό μας.

Ήθελα να γράψω τη μουσική σε ένα τραγούδι όπου μοιραζόμαστε τη βαθιά μας ανάγκη να γίνουμε κατανοητοί και να προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον – μια λαχτάρα να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και την ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Τομ και τον Χανς και τον [σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοσίνσκι] για αυτήν την ευκαιρία, ήταν όμορφη η εμπειρία της συνεργασίας. Εγώ, ο BloodPop, ο Μπεν Ράις και όλοι οι άλλοι που δούλεψαν μαζί μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Αυτό το τραγούδι είναι ένα γράμμα αγάπης στον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήθελα να το ακούσετε τόσο καιρό. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου», έγραψε η Lady Gaga στη λεζάντα του post της.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.