Η Lady Gaga αποκάλυψε τι συμβόλιζε η καρφίτσα και το φόρεμα της στην ορκωμοσία του Joe Biden

Η Lady Gaga αποκάλυψε τι συμβόλιζε η καρφίτσα και το φόρεμα της στην ορκωμοσία του Joe Biden

Με μία εντυπωσιακή και λιτή τελετή στην Ουάσιγκτον, ο Joe Biden ορκίστηκε ως ο 46ος Πρόεδρος στης Αμερικής.

Με περίπου 1000 προσκεκλημένους και ξεχωριστές προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου, ο Joe Biden και η Αντιπρόεδρος Kamala Harris‎, ορκίστηκαν ενώπιων των Αμερικανών.

Μάλιστα, η Lady Gaga πραγματοποίησε μία από τις πιο iconic, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου μαζί με μια καρφίτσα στο πέτο στην οποία είχε σμιλευτεί ένα χρυσό περιστέρι.

Εκτός από την ερμηνεία της, την παράσταση έκλεψε και η εμφάνιση της, καθώς για αυτή την τόσο ιδιαίτερη και ιστορική στιγμή, η Lady Gaga επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του οίκου Schiaparelli, η οποία αποτελούνταν από σακάκι σε navy blue απόχρωση και κόκκινη φούστα.

Το pop icon ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρα δερμάτινα γάντια και μία χρυσή καρφίτσα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι πως τόσο το look της όσο και η καρφίτσα της έκρυβαν κάποιο συμβολισμό.

Συγκεκριμένα ο creative director του οίκου Schiaparelli, Daniel Roseberry αποκάλυψε με ένα post στο Instagram “αυτό το σύνολο είναι ένα ερωτικό γράμμα στην χώρα”.

Άλλωστε το μπλε και το κόκκινο είναι τα χρώματα που υπάρχουν στη σημαία των Η.Π.Α.

Στη συνέχεια, η Lady Gaga που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία της καρφίτσας της και σχολίασε πως το περιστέρι που κρατά ένα κλαδί ελιάς συμβολίζει την ειρήνη που χρειάζεται να υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους.