Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε μέσω μιας μακροσκελής ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το πρωί της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου μοιράστηκε με τους followers της δυο φωτογραφίες που μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην λεζάντα του post της.

Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η Κωνσταντίνα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να νιώσει έτοιμη η ίδια για την ανακοίνωση.