Η Kathryn Hahn αποκάλυψε το αγαπημένο της Ελληνικό σνακ

Η Kathryn Hahn αποκάλυψε το αγαπημένο της Ελληνικό σνακ

Η Kathryn Hahn ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που το Καλοκαίρι του 2021 βρέθηκαν στην Ελλάδα, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση μαζί.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που αγαπήθηκε ως Agatha Harkness / Agnes στη σειρά WandaVision, βρέθηκε στην Σκιάθο μαζί με την Kate Hudson, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Knives Out 2», στην οποία και πρωταγωνιστούν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται το ταξίδι αυτό της Hahn στην χώρα μας, την έκανε να αγαπήσει την Ελληνική κουζίνα αλλά και την Ελληνική σαλάτα.

Ωστόσο, η Kathryn Hahn που βρέθηκε στο Film Festival του Λονδίνου με αφορμή την ταινία, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποιο είναι το αγαπημένο της σνακ.

«Το αγαπημένο μου σνακ ήταν πιθανός η Ελληνική σαλάτα στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να φάω αρκετή Ελληνική σαλάτα» είπε η  Kathryn, με τον δημοσιογράφο να την ρωτάει τι είναι η Ελληνική σαλάτα.

«Δεν ξέρετε τι υπάρχει σε μια Ελληνική σαλάτα; Είναι τυρί φέτα, είναι ντομάτα, είναι ελιές, λίγο ελαιόλαδο και λίγο πιπέρι. Είναι νόστιμο. Μερικές φορές θα μπορούσατε να βάλετε λίγο δυόσμο ή λίγο μαρούλι, αλλά η βάση είναι το τυρί φέτα.

Ναι, τέλος πάντων, χαίρομαι που σας διδάσκω κάτι νέο και θα το απολαύσετε. Εντάξει. Λοιπόν, χαίρομαι που σας το λέω αυτό. Απολαύστε την Ελληνική σαλάτα μου αυτό το καλοκαίρι. Θα το απολύσατε. Πιέστε ένα λεμόνι στην κορφή», συμπλήρωσε η Kathryn Hahn.