Η Κατερίνα Στανίση στο podcast της “Νύχτας”

Κατερίνα-Στανίση-250x250.png

Η Κατερίνα Στανίση, η μεγάλη τραγουδίστρια με την αυθεντική λαϊκή φωνή, είναι η καλεσμένη του Θάνου Αλεξανδρή στο δεύτερο podcast «Αυτή η νύχτα μένει».

Η «ιέρεια της πίστας», όπως την έχει αποκαλέσει ο Κώστας Ζουράρις, μιλά για τη ζωή της στη νύχτα από τη Γερμανία που ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών, τις μεγάλες της συνεργασίες, την επιτυχία, τις «ζημιές» που έκαναν οι πελάτες για χάρη της, τις δυσκολίες που συνάντησε, τους έρωτες που έζησε.

«Βλέπω τη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα” και συγκινούμαι γιατί θυμάμαι τα νεανικά μου χρόνια στην επαρχία και στο εξωτερικό που τραγουδούσα πριν ακόμα κάνω δίσκους, που και δίσκους να κάνεις αυτή η δουλειά πάντα έχει τρέξιμο και πριν και μετά. Αλλά συγκινούμαι γιατί θυμάμαι πολλά από εμένα. Έπρεπε να είμαι εγώ εκεί να γίνει χαμός, πέρα από τους ηθοποιούς βέβαια που είναι καταπληκτικοί. Παίζουν τόσο καλά όλοι».

«Μια μέρα ήπια και έπιασα τον Μουσαφίρη και του είπα ρε μαέστρο μου δίνεις τραγούδια, τα κάνω πρόβα τα λένε οι άλλοι κι εγώ δεν έχω. Μια φορά φιληθήκαμε, πρώτη φορά το λέω, και αυτό το φιλί το θυμόταν και έγραψε το “Μυστικέ μου έρωτα”. Το τραγουδούσα δύο χρόνια, πότε θα το πω στο δίσκο, πότε θα το πω στο δίσκο, με κίνδυνο να το πάρουν άλλοι. Ήρθε η άγια ώρα και το είπα και… 100 χιλιάδες αντίτυπα η Στανίση».

Απολαύστε τη συνάντηση του Θάνου Αλεξανδρή με την Κατερίνα Στανίση
https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/podcast_nuhta/